Notícies més llegides



La Selva


Vidreres

Vidreres celebrarà una Festa de les Flors confinada

La Selva  -  25/05/2020  -  22:30

L’Ajuntament ha ideat un programa omplert de propostes i activitats per poder gaudir des de casa




La pandèmia global de la Covid-19 ha obligat als esdeveniments i festivitats programades a reinventar-se. Aquest és el cas, per exemple, de la Festa de les Flors de Vidreres, que enguany celebrarà la seva setena edició amb unes circumstàncies d’allò més excepcionals: des de casa. En aquest sentit, des de l’organització han proposat una sèrie d’activitats i iniciatives pensades per gaudir al domicili. 

Així doncs, s’ha creat el primer Concurs de portes, balcons o finestres, que arriba a la localitat selvatana amb l’objectiu d’impulsar la creativitat a l’habitatge i, de retruc, per embellir el poble. Paral·lelament, l’esdeveniment també comptarà amb un taller de manualitats florals, una demostració de cuina, una ruta etnobotànica o un taller d’elaboració de ratafia, tot plegat en modalitat en línia. 

Com sempre, la Festa de les Flors vidrerenca esdevé un cúmul d’esforços per esdevenir una realitat. Així, són moltes les aportacions existents per fer realitat una nova edició, entre les quals la col·laboració dels alumnes de l’Escola de Música Municipal, de l’Escola d’Arts Plàstiques, de les famílies del Centre Obert, dels infants de l’EOC, de l’Espai Jove o de la Biblioteca Municipal. Una menció especial mereix, d’altra banda, l’artista Tere Carbonell, així com totes i tots els professionals que han fet possible la realització dels treballs audiovisuals que completen l’edició d’enguany. 

El programa

El tret de sortida de la festivitat d’enguany tindrà lloc aquest divendres, 29 de maig, amb la primera edició del concurs de guarniments de balcons, portes i finestres (tot el dia) una demostració de cuina en línia (20 h) a càrrec del Tinglado d’en Manel. Dissabte, d’altra banda, el concurs de guarniments continuarà durant tota la jornada, mentre que al migdia (12 h) es farà el taller de manualitats florans en línia, amb la participació de Marta Pous-Flow Creations, i a la tarda (18 h) el de la preparació d’una bona ratafia, també a través de la pantalla i amb la col·laboració dels Ratafiaires Selvatans. 

Finalment, el diumenge serà el darrer dia del concurs de guarniments, els premis del qual es donaran a conèixer entre l’1 i el 7 de juny i consistiran en vals de consum per bescanviar a bars i restaurants del municipi. L’edició d’aquest any abaixarà la persiana amb una sortida etnobotànica (12 h) en directe, i en línia, a càrrec de Marc Talavera, del Col·lectiu Eixarcolant. 

Per participar als diferents tallers i demostracions cal inscriure’s al formulari que hi ha al web de l’Ajuntament de Vidreres (www.vidreres.cat) del 25 al 28 de maig. Les persones inscrites podran gaudir de les activitats proposades, de places limitades, a través de la plataforma ZOOM.


Autor: Redacció


#vidreres #festadelesflors


#vidreres #festadelesflors


Arxiu adjunt

Programa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...