Notícies més llegides




La Selva


Blanes

Cap canvi en quatre dies a l'Hospital Comarcal de Blanes en relació al COVID-19

La Selva  -  18/05/2020  -  08:18

Des del passat dijous, quan es va donar la darrera alta, continuen ingressades tres persones per aquesta malaltia


Hospital Comarcal de Blanes

Hospital Comarcal de Blanes



La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indica que a l'Hospital Comarcal de Blanes no s'ha produït cap novetat respecte a l'anterior actualització del dissabte en relació al COVID-19. D'aquesta manera, per quart dia consecutiu, continuen ingressades tres persones, ja que no hi ha hagut cap nou ingrés ni s'ha donat d'alta cap altra pacient des del passat dijous.

A l'Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 6 pacients ingressats per coronavirus, després que ahir va haver-hi una nova defunció, es va donar d'alta un pacient, però també es va registrar un nou ingrés. El nombre total de pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella és de 9 persones i el de professionals positius per aquesta malaltia als diferents centres de la corporació és de dues persones. Per últim, no hi ha cap novetat en relació amb els centres sociosanitaris.

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut ha informat que a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 6.167 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 24.079 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.575 residents en residències positius confirmats i 3.701 residents en residències que són casos sospitosos. Fins al moment s'han donat 2.414 altes hospitalàries, i en l'actualitat hi ha persones en centres hospitalaris, 18 persones ingressades en estat greu, i els professionals sanitaris confirmats és de 52 persones.

A la Regió Sanitària de Girona s'han produït un total de 728 defuncions, la cinquena zona d'arreu de Catalunya on n'hi ha hagut més, darrere de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de morts registrades a la demarcació gironina, 433 persones han mort en centres hospitalaris, 201 persones en residències, 4 persones en centres sociosanitaris, 28 persones als seus domicilis i 62 morts no estan classificades.


Autor: Redacció


#blanes #coronavirus


#blanes #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...