Notícies més llegides



Lleida


Lleida

CaixaBank i la Fundació 'la Caixa' col·laboren amb la Creu Roja per a la compra d'una furgoneta

Lleida  -  15/05/2020  -  12:28

La Creu Roja a Lleida ha detectat un augment de casos degut a la pandèmia del coronavirus de persones que necessiten aliments bàsics i de gent gran en situació de vulnerabilitat




CaixaBank, a través de la seva Acció Social, ha canalitzat 11.397 euros de la Fundació "la Caixa" cap a Creu Roja de Lleida, per ajudar-los en la compra d'una furgoneta per a l'atenció domiciliària, el transport de persones i el repartiment d'aliments a persones necessitades, en aquesta nova realitat creada a causa de la pandèmia.

Creu Roja Lleida ha detectat que, des que es va iniciar la pandèmia de la covid-19, ha augmentat la demanda de fer acompanyaments individuals a gent gran, tant per fer tràmits, com per acompanyar-los en aquests temps difícils, en casos de persones que no tenen familiars ni xarxa de suport propera. Per aquests avis, l'acompanyament no es pot fer en els vehicles habituals que fa servir la Creu Roja, pel que s'han vist en la necessitat d'incorporar vehicles nous a la seva flota.

A més, la pandèmia també ha generat en les diferents assemblees locals i comarcals de Creu Roja Lleida un augment important de famílies necessitades a les quals han de dur aliments a domicili per evitar que entrin en situacions de pobresa extrema. La furgoneta que adquirirà la Creu Roja gràcies a aquesta col·laboració els permetrà seguir prestant aquest servei d'entrega de menjar i altres productes de forma còmoda i eficient, així com el transport de persones amb problemes de mobilitat.

En el cas de la Residència Geriàtrica Mas Vell, l'import de la col·laboració ha servit per a la compra de diferents softwares i elements tecnològics que facilitin que els usuaris de la residència mantinguin un contacte més proper amb els seus familiars. En aquest sentit, també s'ha establert una col·laboració amb l'Hospital Pere Màrtir Colomés, de Solsona.

A Lleida ciutat, l'entitat bancària també ha canalitzat l'ajuda econòmica de la Fundació "la Caixa" a l'Associació Lleidatana per la Síndrome de Down per ajudar-los en la compra de material informàtic per fer més portadora aquesta situació als seus usuaris.

Al Pallars Sobirà, s'ha establert un acord amb la Creu Roja, per contribuir a cobrir l'augment de la despesa per proveir d'alimentació a les famílies sense recursos, ja que la demanda s'ha disparat pels efectes del coronavirus sobre l'economia de la zona.

Aquestes iniciatives s'emmarquen dins de #AmbTuAraMésQueMai, que engloba les diferents mesures que està llançant l'entitat per a ajudar als clients com avançar el dia de cobrament de les pensions i evitar cues a les oficines, la línia de crèdit de 25.000 milions d'euros per a pimes i autònoms, entre d'altres. D'aquesta forma, CaixaBank intenta mitigar els efectes econòmics del coronavirus i posa en valor l'esforç del banc i de tots els seus empleats per a estar al costat de la societat en aquests moments tan difícils.


Autor: Redacció


#lleida #caixabank


#lleida #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...