Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

Calonge i Sant Antoni cedeix a la Fundació Vimar un local per instal·lar-hi els seus serveis centrals

Baix Empordà  -  15/05/2020  -  11:57

La Fundació Vimar gestiona a Sant Antoni la Llar Residència La Gavina, que dóna servei a 10 persones, ateses per 6 professionals. Aquesta residència té la seva ubicació en dos pisos cedits per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni


Façana del local que es cedeix a la Fundació Vimar

Façana del local que es cedeix a la Fundació Vimar



Carla Rebull




El Ple de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar ahir la cessió a la Fundació Vilagran Maristany (Vimar) d'un local per instal·lar-hi les oficines centrals d'aquesta entitat que treballa per oferir serveis a persones amb especials capacitats al Baix Empordà. L'acord es va aprovar amb 16 vots favorables (ERC-5, Junts-4, Avancem-2, PSC-3, Republicans-1 i PP-1) i una abstenció (CUP-1), i permetrà cedir a la Fundació Vimar l'espai que ocupava el Rober Parroquial i Municipal, situat a l'Avinguda de la Unió. D'aquesta manera aquest local municipal conserva la seva funció social, un cop el Rober va finalitzar la seva activitat.

L'acord permetrà a la Fundació Vimar disposar d'un nou espai de gairebé 150 metres quadrats per instal·lar-hi els seus serveis centrals des d'on gestionarà les tasques d'administració i finances, la gestió de compres, de recursos i manteniment, així com els serveis de qualitat i innovació, recursos humans, comunicació, relacions institucionals i captació de fons. L'Ajuntament cedeix així aquest local situat a l'Avinguda de la Unió i la Fundació Vimar es farà càrrec de la reforma per adaptar-lo a les seves necessitats. Actualment Vimar té els seus serveis centrals a Palamós, en un espai que degut al creixement d'aquesta entitat ha quedat petit.

La Fundació Vimar gestiona a Sant Antoni la Llar Residència La Gavina, que dóna servei a 10 persones, ateses per 6 professionals. Aquesta residència té la seva ubicació en dos pisos cedits per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

La Fundació Vilagran Maristany és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l'any 1999 i que té com a principal objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones que amb especials capacitats i que resideixin al Baix Empordà. Vimar, que actualment té 64 empleats, treballa perquè totes les persones amb especials capacitats del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar. En el marc d'aquest objectiu Vimar ofereix serveis de suport i serveis d'acolliment residencial en 7 centres en diferents poblacions del Baix Empordà per atendre les necessitats d'aquestes persones i promoure la seva autonomia, un dels quals està situat a Sant Antoni de Calonge.

El local on s'instal·larà Vimar ja tenia una funció social, ja que acollia el Rober Parroquial i Municipal, una entitat que es va crear l'any 1993, amb l'objectiu d'ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques i subministrar-los roba, i des de llavors va anar creixent i ampliant el volum de roba que gestionava. Aquest servei funcionava gràcies a la participació de persones que de forma voluntària destinaven una part del seu temps a aquesta activitat. El Rober va tancar les seves portes l'any passat, per manca de relleu de voluntariat.

 


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...