Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

Calonge i Sant Antoni s'afegeix a la campanya de donació de sang

Baix Empordà  -  08/05/2020  -  12:42

La donació de sang es farà amb totes les garanties necessàries i imprescindibles per evitar la propagació de la Covid-19




Calonge i Sant Antoni s'afegeix al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya en la crisi de la Covid-19. El dilluns 11 de maig tindrà lloc al Pavelló de Calonge la jornada de donació de sang de les 17 a les 21 h. En les circumstàncies actuals és imprescindible que els donants de sang reservin l'hora en què hi aniran a través del portal www.donarsang.gencat.cat;. L'impacte social de la Covid-19 fa especialment necessaries les donacions de sang, ja que cada dia calen plaquetes, glòbuls vermells i plasma per atendre diversos malalts amb patologies que requereixen transfusions de sang.

La donació de sang es farà amb totes les garanties necessàries i imprescindibles per evitar la propagació de la Covid-19, de manera que el Banc de Sang i Teixits ha establert un protocol que obliga a la reserva prèvia per donar sang per evitar aglomeracions, i també el mateix dia de la donació s'establiran les mesures necessàries de distanciament social, amb separació entre lliteres, així com s'intensificaran les mesures higièniques. Als donants també s'els prendrà la temperatura per comprovar el seu estat de salut.

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s'afegeix a la crida que el Banc de Sang i de Teixits fa a la societat per mantenir el ritme de donacions en la situació actual d'emergència sanitària. Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això és necessari assegurar el nivell de 800 donacions al dia a Catalunya. La donació de sang a Calonge i Sant Antoni està organitzada pel Banc de Sang i Teixits, organisme del Departament de Salut de la Generalitat, en col·laboració amb l'Ajuntament.


Autor: Redacció


#calonge #donaciodesang


#calonge #donaciodesang





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...