Notícies més llegides



Noticias 24hs


Per què viure a la Costa brava?

Noticias 24hs  -  28/04/2020  -  17:54

La realitat és que des de qualsevol de les cases de Costa Brava es pot gaudir de tots els avantatges d'aquesta zona costanera




Costa Brava sempre ha estat una de les destinacions residencials associats amb el luxe, la comoditat i l'estil de vida dels més privilegiats. Tant és així que els xalets i les cases en venda de Costa Brava han anat adquirint més prestigi en el mercat immobiliari, fins convertir-se en veritables residències de luxe.

No importa si és a primera línia de platja oa la zona interior. Només amb poder comprar una casa a Costa Brava i viure-hi ja es gaudeix d'aquest meravellós paratge que no deixa indiferent a ningú.

Si estàs pensant si comprar una casa a costa brava per viure, com a segona residència o simplement com a destinació de vacances, aquí et donem algunes raons per la que sí que hauries de fer-ho.

4 motius per comprar una casa a costa brava

La realitat és que des de qualsevol de les cases de Costa Brava es pot gaudir de tots els avantatges d'aquesta zona costanera. Aquí et deixem alguns dels motius pels quals cada vegada més persones trien comprar una casa a Costa Brava.

Paratge de muntanya i neu

Un dels luxes de viure a Costa Brava és que pots gaudir de l'esquí, la neu i els preciosos paisatges de muntanya des del teu finestra. Fins i tot durant la primavera es poden veure els pics nevats dels Pirineus, unes vistes dignes d'una vida de luxe i privilegis.

A més, a Costa Brava es troben alguns llocs idíl·lics com la Molina i la Vall de Núria. A més de la Costa de la Badia de Roses molt a prop d'Andorra.

La seva riquesa està en el fet que tot i ser un paisatge de costa, també ofereix l'alternativa de la muntanya. Una cosa que molt poques zones d'aquestes mateixes característiques poden fer.

Serveis i instal·lacions esportives

Una altra de les coses que fa especials a les cases de la Costa Brava és el fàcil accés a ports esportius com els de l'Escala o Empuriabrava.

 A més, de ser un dels llocs favorits els amants del busseig. Ja que en l'es troben alguns llocs com les Illes Medes. Un paratge natural protegit que pertany a al Cap de Creus. Es troba molt proper a l'Estartit i el Indescriptible, llocs amb una bellesa paradisíaca que no et pots perdre.

Fins i tot és un bon lloc per viure si t'agraden esports com el Golf. Si decideixes comprar una casa a Costa Brava has d'anar al Golf de Peralda o el de Navata.

Vinyes i cellers

Les cases de Costa Brava també són un bon lloc per als amants del vi a causa dels nombrosos vinyes i les increïbles cellers que es troben en algunes zones com l'Alt Empordà.

La Costa Brava és una de les zones vinícoles més turístiques de tot Europa, que a més es veu reforçada per la increïble gastronomia que pertany a aquesta zona catalana.

Fàcil transport i modalitat

Si decideixes comprar una casa a Costa Brava no tindràs cap problema en moure's per la zona, ja sigui amb el teu propi vehicle o amb transport públic.

Pots agafar un avió, un tren o gaudir de carreteres en magnífiques condicions que comuniquen Costa Brava amb la resta de localitats. També hi ha línies d'autobusos, estacions de tren i AVE.

Aquestes són algunes raons per les quals hauries comprar la teva casa a costa brava aunque segur que hi ha molts més punts positius que et fan triar aquesta increïble zona com el teu lloc de residència habitual.


Autor: Redacció


#costabrava


#costabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...