Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Demanda massiva de les mascaretes adaptades destinades als infants de 3 a 12 anys de Palamós

Baix Empordà  -  27/04/2020  -  12:26

Els punts d'entrega es varen ubicar, de 9 a 14 h, als accessos a les quatre escoles de primària del municipi (La Vila, Vila-romà, La Salle i Vedruna) on aquests infants estan escolaritzats


Accés a l'escola Vila-romà

Accés a l'escola Vila-romà



L'Ajuntament de Palamós va entregar ahir diumenge, 26 d'abril, un total de 1.300 mascaretes adaptades per a infants (de les 1.500 previstes), que es varen repartir gratuïtament entre les famílies del municipi amb mainada de 3 a 12 anys. Aquesta activitat va tenir lloc coincidint amb la data que el govern de l'Estat va marcar per a l'inici del desconfinament dels infants.

Els punts d'entrega es varen ubicar, de 9 a 14 h, als accessos a les quatre escoles de primària del municipi (La Vila, Vila-romà, La Salle i Vedruna) on aquests infants estan escolaritzats.

Totes les famílies que es van apropar als punts de lliurament, varen poder recollir la seva mascareta, adaptades a cada edat i en tres mides diferents (de 3 a 6, de 6 a 9 i de 9 a 12 anys) perquè siguin utilitzades amb totes les garanties per la mainada.

Tot aquest material ha estat confeccionat per les voluntàries i els voluntaris del Moviment Solidari-COVID 19, que les ha elaborat amb el teixit quirúrgic de polipropilè que s'ha adquirit amb el finançament de l'Ajuntament de Palamós.

Aquelles famílies que per a qualsevol motiu requereixin noves mascaretes per a infants, podran recollir-les, en els punts d'entrega que gestiona a Palamós el Moviment Solidari-COVID 19.

La distribució gratuïta d'aquest material, tant per a infants com per adults, es realitza tots els dimarts i dissabtes de 10 a 13 h, al Mercat municipal; i tots els dijous d'11 a 13 h, en el passeig de la Fosca.


Autor: Redacció


#palamos #mascaretes


#palamos #mascaretes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...