Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

La Policia Local de Calonge i Sant Antoni farà controls de temperatura corporal

Baix Empordà  -  21/04/2020  -  14:32

Aquesta càmera termogràfica també servirà per controlar la temperatura corporal dels agents de la Policia Local, per detectar de manera precoç possibles casos de Covid19




La Policia Local de Calonge i Sant Antoni ha adquirit una càmera termogràfica portàtil per prendre la temperatura corporal dels vianants i determinar, d'aquesta manera, si tenen febrícula o febre, un dels símptomes més comuns de la Covid19. L'aparell que ha adquirit la Policia Local permet prendre la temperatura a l'instant i té una gran precisió a l'hora de determinar la temperatura corporal. Des d'aquesta setmana el cos de policia ha iniciat una prova pilot per controlar la temperatura dels ciutadans a l'accés de 4 supermercats del municipi.

Aquesta càmera termogràfica també servirà per controlar la temperatura corporal dels agents de la Policia Local, per detectar de manera precoç possibles casos de Covid19, i per implementar mesures de prevenció del contagi de la Covid19 un cop s'obri al públic les oficines d'atenció ciutadana. D'aquesta manera, a banda de les mesures de distanciament i de desinfecció, l'Ajuntament faria un control de temperatura als ciutadans que vagin presencialment a les oficines d'atenció ciutadana un cop aquestes hagin obert les seves portes. La prova també està previst que es pugui aplicar als empleats municipals un cop hagin de tornar al seu lloc de treball.

L'adquisició d'aquesta càmera termogràfica permetrà intensificar el control preventiu per evitar la propagació de la Covid19 i s'afegeix a les mesures que implanta la Policia Local del municipi, entre les quals també hi ha l'adquisició d'un canó d'ozó per desinfectar les instal·lacions municipals.

 


Autor: Redacció


#calonge #baixemporda


#calonge #baixemporda





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...