Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Calonge i Sant Antoni celebra 'Sant Jordi a Casa'

Baix Empordà  -  17/04/2020  -  14:44

Calonge i Sant Antoni celebra "Sant Jordi a Casa", una jornada virtual amb exposicions, teatre, música i literatura




Aquest és el nom del programa d'activitats virtuals i participatives que organitza l'Ajuntament pel proper 23 d'abril i que tindrà com escenari principal les xarxes socials. Una exposició virtual de dibuixos, la representació teatral de la Llegenda de Sant Jordi, un recital de poesia o les actuacions en directe de l'Escola de Música Adrià Sardó són algunes de les propostes per la diada de Sant Jordi d'enguany. La programació de les diferents activitats es podrà seguir a través de Facebook i d'Instagram.

La diada de Sant Jordi començarà a Calonge i Sant Antoni a les 10 h del matí amb les recomanacions literàries de les biblioteques del municipi, que es presentaran en format vídeo. A les 10.15 serà el moment de presentar "Roba un poema". Fins al dia 19 d'abril les persones que hi vulguin participar han d'enviar a biblioteca.perecaner@calonge.cat una foto de tres o quatre lloms de llibres formant una frase. Amb les fotos es prepararà també un muntatge de vídeo.

El teatre entrarà en escena a les 10.30 h. amb la representació de "La llegenda de Sant Jordi", a càrrec del grup de teatre de l'Espai Jove, i tot seguit tindrà lloc l'exposició virtual de dibuixos, amb una mostra de les obres que hagin entregat els infants del municipi. La programació d'activitats del matí seguirà amb el recital de poesia, que es farà a les 11 h. Les persones que vulguin participar-hi han d'enregistrar un vídeo recitant el seu poema preferit ii enviar-lo abans del 19 d'abril a biblioteca.perecaner@calonge.cat .

Les activitats del matí es tancaran amb una audició de l'Escola de Música Adrià Sardó en directe a les 12 del migdia per l'Instagram d'aquesta entitat.

A la tarda, a partir de les 17 h començarà el concurs El Cultureta, una gimcana organitzada per l'Espai Jove per posar a prova els coneixements culturals dels concursants. Ja al vespre es programarà la representació de l'obra de teatre "Sant Jordi Confitat" que ha preparat el grup de tatre d'adults de Calonge i Sant Antoni sota la direcció d'Àlex Brull.

El punt i final a aquesta jornada de Sant Jordi a Casa el posarà l'Escola de Música, que oferirà una altra actuació en directe a partir de les 20 h.

 


Autor: Redacció


#calonge #santjordi


#calonge #santjordi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...