Notícies més llegides





Baix Empordà


Palamós

Quatre barques de la flota pesquera palamosina fan una aportació solidària de 8.000 euros al Hospital de Palamós per a la lluita contra el coronavirus

Baix Empordà  -  31/03/2020  -  12:30

Es tracta de les embarcacions Mandorri, Juan y Virgilio, Perla de Palamós i Tia Cinta, que han aportat així els beneficis íntegres de l'única jornada de pesca que aquestes barques varen poder realitzar la setmana passada




Durant aquests dies són moltes les mostres de solidaritat que es van repetint en diversos àmbits de la nostra societat en referència a la lluita contra el COVID19 i fent costat al personal i les institucions sanitàries. En aquest sentit cal destacar que a banda de l'aportació material que moltes persones estan fent amb l'elaboració de mascaretes i altres materials, ara també si sumen les donacions econòmiques particulars o de col·lectius i empreses.

Aquest és el cas de quatre barques de la flota pesquera palamosina que varen decidir fer l'aportació resultant de la seva darrera jornada de pesca, prop de 8 mil euros, a la lluita contra el coronavirus.

Es tracta concretament de les embarcacions d'arrossegament Mandorri, Juan y Virgilio, Perla de Palamós i Tia Cinta, els armadors i les tripulacions de les quals han aportat així i de manera desinteressada i solidària els beneficis íntegres del seu treball, 7.945,11 euros, corresponent al global que varen facturar les quatre barques després de la jornada de pesca, realitzada el passat dimecres dia 25 de març, l'únic dia de la setmana passada que aquests vaixells van poder sortir a pescar.

El destí de la donació
La totalitat d'aquests diners seran aportats al número de compte (ES06 2100 9046 9302 0004 4164) que els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE)-Hospital de Palamós ha habilitat per a donacions econòmiques destinades a combatre en els seus centres, l'emergència sanitària que suposa el COVID19. La principal prioritat ara és l'adquisició de material per al personal sanitari com mascaretes, bates de protecció impermeables, ulleres de protecció, guants de nitril, així com l'habilitació de recursos hotelers de suport per a l'atenció de pacients amb COVID19.

La direcció i els professionals dels SSIBE, així com l'Ajuntament de Palamós, agraeixen el gest solidari dels armadors i les tripulacions d'aquestes quatre embarcacions, que amb la seva generosa aportació econòmica faran possible seguir lluitant contra aquesta emergència sanitària. Un agraïment que es fa extensiu a la resta de particulars i empreses que també han fet arribar la seva col·laboració.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...