Notícies més llegides





Baix Empordà


Palamós

L'Ajuntament de Palamós inicia la desinfecció dels espais de la via pública més concorreguts i sensibles per prevenir contagis pel Coronavirus

Baix Empordà  -  27/03/2020  -  17:58

L'acció és a càrrec d'una empresa especialitzada i inclou accessos a equipaments públics, sanitaris o d'alimentació, així com l'interior d'alguns serveis municipals




Palamós realitza avui divendres una primera acció de desinfecció dels espais de la via pública més concorreguts i sensibles, amb l'objectiu de poder combatre la transmissió del coronavirus COVID-19.

L'Ajuntament de Palamós ha encarregat aquesta tasca a una empresa especialitzada, acreditada i amb personal titulat per a fer aquests tractaments, i inclou la desinfecció d'accessos a equipaments públics, sanitaris o d'alimentació, així com l'interior d'alguns serveis municipals, on hi ha fluxos importants de personal.

L'acció prioritza aquelles zones d’alta concurrència, com els accessos a l'Hospital de Palamós, al Centre d'Atenció Primària, al sociosanitari Palamós Gent Gran, l'Espai de Distribució d'Aliments, i els accessos d'algun supermercat o el Mercat Municipal.

Precisament en l'àmbit del mercat els treballs s'estendran també en els espais exteriors on habitualment s'ubiquen les parades de fruites i verdures; així com en les zones on se situen establiments, comerços i supermercats, amb molta afluència de persones, dins el tram de l'avinguda Catalunya que va entre el carrer del Carmel i l'avinguda de l'Onze de Setembre. També s'actua en els accessos a les dependències dels Serveis Socials, la Brigada Municipal o la comissaria de la Policia Local, equipaments en els quals (on s'inclou l'Espai de Distribució d'Aliments) també es realitza la desinfecció del seu interior.

Les neteges a la via pública es fan amb productes virucides autoritzats pel Ministeri de Sanitat, mentre que en els espais interiors i dependències s'utilitzen canons d’ozó. L'Ajuntament de Palamós valorarà poder programar altres accions de desinfecció més endavant si fos necessari.

Cal destacar també el procés higienitzant que el servei municipal de neteja està realitzant durant els darrers dies als carrers del municipi, mitjançant l'aplicació de productes desinfectants a les escombradores mecàniques, així com la neteja de les tapes dels contenidors per minimitzar el risc de les superfícies de contacte.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...