Notícies més llegides





La Selva


Sant Hilari Sacalm

L'Ajuntament de Sant Hilari aprova un paquet de mesures per atenuar els efectes econòmics del coronavirus

La Selva  -  27/03/2020  -  17:52

L'Ajuntament ha decidit ajornar en alguns casos i bonificar en d'altres, el pagament d'alguns impostos i taxes municipals mentre continuï l'estat d'emergència sanitària




Amb la voluntat de minimitzar l'impacte que la situació d'excepcionalitat en la qual ens trobem està tenint sobre les famílies i el sector econòmic local, l'Ajuntament de Sant Hilari ha decidit posar en marxa un paquet de primeres mesures que se sumen a les ja anunciades pels governs de la Generalitat de Catalunya i de l'Estat. Aquests acords, aprovats per unanimitat en el Ple Ordinari Municipal celebrat telemàticament aquest dijous 26 de març, són només un primer paquet de mesures urgents i extraordinàries per fer front a l´impacte econòmic i social del CIVID-19. Malauradament aquestes decisions no seran suficients per donar el suport necessari als sectors social, comercial i empresarial del municipi però ha volgut ser un primer ajut, conscients que caldrà estar atents a l'evolució dels esdeveniments i adoptar les mesures necessàries per donar suport als col·lectius més castigats.

Les mesures aprovades són:

Ajornar el pagament en voluntària de l´Impost sobre Vehicles de tracció mecànica. (De moment 1 mes pendent de l'evolució del Coronavirus)

 

Modificar el calendari fiscal de pagament de l´Impost sobre Béns Immobles de naturalesa Urbana, Rústica i de Característiques Especials (IBI). (De moment 1 mes pendent de l'evolució del Coronavirus)
 

Obrir un nou període extraordinari de sol·licitud de pagament fraccionat dels tributs municipals.
 

No es cobraran les taxes i preus públics dels serveis de l´Escola Bressol Municipal La Baldufa, del Centre Esportiu Municipal, del Centre espai AQUA, i de l´Aula d´Art Municipal, mentre els referits serveis no es prestin com a conseqüència de les disposicions restrictives d´activitats dictades en aplicació de l'estat d'alarma.
 

No es cobrarà l'ocupació de via pública per taules i cadires i terrasses durant tot el 2020 als establiments de restauració.
 

No es cobrarà la Taxa pel servei de recollida de residus, als establiments que hagin hagut de tancar en aplicació de les restriccions imposades a determinades activitats per l'estat d'alarma.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...