Notícies més llegides





La Selva


Vidreres

Vidreres “no s’atura” durant el confinament

La Selva  -  27/03/2020  -  17:29

L'Ajuntament manté actius els seus serveis i programes socials, culturals i educatius en plena època de confinament per la Covid-19




La crisi sanitària sense precedents originada per la propagació del nou coronavirus Covid-19 ha provocat una sacsejada absoluta a tots els racons de la societat. Qui més qui menys, tothom s'ha hagut d'adaptar al nou context, marcat ja sigui per les condicions obligades i necessàries de confinament o per les distàncies i mesures de seguretat per pal·liar els efectes de contagi.

També s'ha hagut d'emmotllar a la situació d'administració local, i un bon cas d'això el trobem a la comarca de la Selva, concretament al municipi de Vidreres, que manté en funcionament els seus programes i serveis socials, culturals i educatius després d'adaptar-los a les circumstàncies vigents. En aquest sentit, i a través de les xarxes socials, el consistori ofereix als veïns i veïnes informació relativa a les activitats que s'estan fent, i que poden seguir a través de les noves tecnologies.

Té especial predominança Instagram, on fa acte de presència el Centre Obert (@centreobertvidreres), que manté el contacte amb les famílies, joves i infants a través de grups de WhatsApp i els proposa activitats diàries per reforçar els vincles familiars; la Llar d'Infants (@llardinfants_vidreres), un compte a través del qual les educadores fan propostes, expliquen contes o canten cançons, o l'Escola Municipal d'Adults (@cfavidreres), que aprofita les plataformes d'aprenentatge com Moodle o les sessions de videoconferència mitjançant Zoom o Hangouts per mantenir dempeus les sessions amb els alumnes.

Aquests, però, no són els únics serveis que es poden trobar amb un cop de clic. Els vidrerencs i vidrerenques també poden visitar els comptes de la Biblioteca Municipal (@bibvidreres), que fa poc ha realitzat el Dia de la Poesia amb gran èxit de seguiment; l'Escola Municipal de Música (@emmvidreres), que usa el Moodle i les videoconferències per seguir fent les classes de llenguatge i instrument; l'EOC (@eocvidreres), on les professionals, a través de vídeos i materials web proposen diàriament als infants activitats de música, arts plàstiques i psicomotricitat; l'Espai Jove de Can Torronet (@cantorronetjove), on els joves podran trobar activitats i propostes, o el Centre Cívic de Vidreres (@centrecivicvidreres), que segueix desenvolupant les activitats de promoció de la salut i d'arts escèniques a través de vídeos amb el professorat. D'altra banda, i mitjançant el seu compte de Facebook, l'Escola d'Arts Plàstiques (@escoladartsplastiques), envia periòdicament a l'alumnat propostes per a fer a casa. En definitiva, un bon grapat d'iniciatives per alleugerir aquests dies de confinament, quelcom que és molt celebrat des de l'Ajuntament: "Us volem donar l'enhorabona a tots els professionals i usuaris que feu possible l'activitat que estem podent dur a terme, adaptant-la a les circumstàncies actuals".

 


Autor: Redacció


#vidreres #coronavirus


#vidreres #coronavirus






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...