Notícies més llegides





Lleida


Lleida

CaixaBank i Fundació Arrels s'uneixen per protegir a les persones sense sostre davant la crisi sanitària

Lleida  -  27/03/2020  -  15:27

Ambdues entitats han posat en marxa un pla per atendre a aquest col·lectiu especialment vulnerable en aquesta crisi




CaixaBank, a través de la seva Acció Social, i en col·laboració amb la Fundació Bancària "la Caixa", i la Fundació Social Sant Ignasi de Lleida, s'han unit un cop més per continuar amb la seva tasca de suport a col·lectius més vulnerables en la situació actual provocada pel coronavirus.

Ambdues entitats han posat en marxa una acció per atendre principalment a un col·lectiu d'atenció prioritària en aquesta crisi sanitària: les persones sense sostre. L'acció contempla cobrir les necessitats bàsiques de les 20 persones sense sostre que s'han confinat al pavelló municipal Agnès Gregori de Lleida. La col·laboració de CaixaBank, a través de l'Obra Social "la Caixa", es destinarà a la compra de material d'higiene i de roba interior.

A més d'aquesta acció, des de la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya, a través de l'Obra Social "la Caixa", s'han impulsat diferents iniciatives dirigides a pal·liar la crisi sanitària, com ajudes per la confecció de mascaretes, suport a la gent gran per afrontar la soledat d'aquests dies, i col·laboracions amb Bancs d'Aliments per repartiments de lots a domicili.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de #AmbTuAraMésQueMai, que engloba les diferents mesures que està llançant l'entitat per a ajudar als clients com avançar el dia de cobrament de les pensions i evitar cues a les oficines, la línia de crèdit de 25.000 milions d'euros per a pimes i autònoms, entre d'altres. D'aquesta forma, CaixaBank intenta mitigar els efectes econòmics del coronavirus i posa en valor l'esforç del banc i de tots els seus empleats per a estar al costat de la societat en aquests moments tan difícils.

L'Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank dona suport a la Fundació Bancària "la Caixa" en la seva tasca social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part de la seva Obra Social. La col·laboració entre ambdues institucions fa possible que milers de petites entitats socials solidàries puguin accedir a ajuts econòmics per a fer realitat els seus projectes. Cada any, més de 10.000 projectes reben, globalment, més de 44 milions d'euros.

L'Acció Social és un dels eixos centrals del Pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de CaixaBank dins del seu model de banca socialment responsable. A més de la distribució d'ajuts econòmics de la Fundació Bancària "la Caixa", Acció Social promou el voluntariat dels empleats de CaixaBank organitzant Setmanes Socials, a les que s'adhereix prop de la meitat de la plantilla; impulsa la seva participació en centenars de tallers d'educació financiera; i organitza la recollida anual de mil·lions de litres de llet amb destinació al Banc d'Aliments.

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut manté una actitud de servei a la societat i als seus clients. Per això té un compromís ferm amb la inclusió financera i és l'única entitat present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. És també l'única entitat que ofereix microcrèdits a persones sense garanties ni avals, a través de MicroBank, per ajudar-les a impulsar els seus projectes personals i professionals. Manté un compromís amb la cultura financera a través de nombroses iniciatives, per ajudar al fet que les persones prenguin millors decisions en la gestió de la seva economia domèstica.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index el sitúa entre els millors bancs mundials en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per la seva banda, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic. A més, Nacions Unides ha atorgat a l'entitat, a través de les seves filials VidaCaixa i CaixaBank Asset Management, la màxima qualificació (A+) en inversió sostenible.


Autor: Redacció


#lleida #caixabank #arrels


#lleida #caixabank #arrels






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...