Notícies més llegides




Salut


Barcelona

Restricció de visites de familiars de pacients ingressats

Salut  -  26/03/2020  -  14:25

Des del 27 de març, i fins a nova ordre, no es permetrà que cap acompanyant o familiar visiti pacients ingressats a l'Hospital General i a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats




La ràpida evolució dels esdeveniments que estem vivint aconsella un confinament exemplar al nostre Hospital. En aquest sentit, hem de considerar que tant professionals com famílies i pacients facin un esforç suplementari. Cal tenir en compte que els familiars i acompanyants dels pacients amb la malaltia COVID-19 són normalment contactes estrets i, per tant, el desplaçament a l'Hospital suposa abandonar el confinament domiciliari i un clar increment de riscos per a pacients i professionals.

Consultat el Comitè d'Ètica Assistencial de Vall d'Hebron, amb el seu acord i exercint la responsabilitat de l'Hospital de mantenir el confinament necessari per combatre l'epidèmia del SARS-CoV-2, el Comitè de Direcció ha acordat, amb data d'inici d'aplicació del 27 de març, el següent:

Des d'aquesta data, i fins a nova ordre, no es permetrà que cap acompanyant o familiar visiti pacients ingressats a l'Hospital General i a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. L'única excepció seran els pacients que estiguin al final de la vida, que podran rebre la visita d'un familiar. Aquesta mesura és d'obligat compliment i afecta TOTS els pacients ingressats en aquests dos edificis. En canvi, el règim de visites de l'Hospital Infantil i el de les dones durant el treball de part continuarà sent com l'actual i no es modifica.

Un sistema de voluntaris s'encarregarà d'ajudar a mantenir el contacte entre pacients i famílies. També s'ha organitzat un circuit per a visites d'un sol familiar en les situacions de final de la vida. Així mateix, des d'Atenció Ciutadana es donarà suport a les famílies, i el Servei de Psiquiatria, quan sigui necessari, atendrà psicològicament les famílies per les potencials conseqüències d'aquesta mesura.

Aquesta important decisió respon a la situació d'excepcionalitat que estem vivint, tot i que som conscients de les conseqüències emocionals que pot comportar per a pacients, famílies i personal sanitari.


Autor: Redacció


#salut #valldhebron


#salut #valldhebron





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...