Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Primers denunciats a Salt per no fer cas de les restriccions de l'Estat d'Alarma

+ Notícies  -  17/03/2020  -  15:00

Després d'una primera jornada informativa, la Policia Local ha denunciat divuit persones i ha requerit el tancament o ha obert acta a deu establiments


Policia de Salt

Policia de Salt



La Policia de Salt ha començat a denunciar a les persones i establiments que no estan fent cas de les mesures restrictives que s'han posat en marxa dins el marc de la declaració d'Estat d'Alarma pel que fa a la prohibició de circular per la via pública. Després d'una primera fase informativa, inclús amb la utilització d'un cotxe policial amb megàfon, aquest dilluns 16 de març s'han començat a dur a terme les primeres denúncies. Es consideren sancions greus i van dels 600 als 30.000 euros.

En aquest sentit, durant aquesta primera jornada es van denunciar divuit persones i es van fer deu requeriments o obertures d'actes a deu establiments.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Salt, Toni Vidal, explica que "s'estan duent a terme els patrullatges policials per tal de reduir la presència de persones al carrer sense justificació i, al mateix temps, també estem actuant en tots aquells establiments que no compleixen amb els requeriments de l'Estat d'Alarma. Hem començat aquest dilluns i no ens aturarem".

Canal de Telegram
D'altra banda, des de l'Ajuntament de Salt es continua apostant per reforçar tots els canals comunicatius amb la ciutadania per tal d'informar de totes les mesures i novetats que sorgeixen diàriament. El darrer pas en aquest àmbit és la creació d'un canal de Telegram (ajuntamentdesalt) per tal d'informar, a tothom que s'hi subscrigui, de les darreres informacions que sorgeixin.

Tothom que estigui interessat a rebre les novetats des del Telegram de l'administració local només s'ha de descarregar l'aplicació, fer una recerca del canal (ajuntamentdesalt) i unir-se.


Autor: Redacció


#salt #coronavirus


#salt #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...