Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

S’inicien les tasques de millora de l'espai central del parc dels Països Catalans a Palamós

Baix Empordà  -  10/03/2020  -  12:28

Les tasques permetran ampliar l'espai diàfan central, que tindrà una superfície d'uns 180 m2 i forma rectangular, limitant els parterres enjardinats als laterals


Obres de millora de l'espai central del parc dels Països Catalans

Obres de millora de l'espai central del parc dels Països Catalans



Operaris de la Brigada Municipal han iniciat aquesta setmana les obres de millora de l'espai central del parc dels Països Catalans, en l'extrem del qual es troben situats els equipaments de la biblioteca LLuís Barceló i Bou, per un costat, i la Casa Montaner, per l'altra, on s'ubiquen el Servei d'Arxiu Municipal, i la seu administrativa del Museu de la Pesca i de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

El projecte que ara s'executa permetrà ampliar l'espai diàfan central del parc, reduint els parterres enjardinats existents que quedaran situats als laterals, amb l'objectiu de poder crear una zona central àmplia, d'uns 180 m2, que amb una forma rectangular millori la visual i la connexió entre els dos equipaments de la Biblioteca i la Casa Montaner.

Les tasques que ara es realitzen es basen en la retirada de la part dels parterres que ocupaven la zona central del parc, el desmuntatge de les llambordes i del sistema de reg, la realització d'una nova base de formigó i finalment la col·locació de llambordes en tot l'àmbit afectat.

Aquesta millora ha estat reclamada pels veïns de l'entorn del parc, que demanen reconvertir la zona enjardinada d'aquest àmbit en benefici de poder ampliar l'espai central perquè pugui ser dedicat a la utilització pública i la realització d'activitats.

En un d'aquests laterals enjardinats cal sumar-hi la instal·lació, ja existent, del parc infantil d'aquest àmbit, que en els darrers anys ja va ser renovat amb la ubicació de terra anti-impacte al global de la seva superfície de 220m2, així com la instal·lació de diversos jocs nous.

Es preveu que les obres de millora de l'espai central del parc dels Països Catalans puguin finalitzar en un període màxim de tres setmanes.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...