Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni presenta dissabte els seus equips

Baix Empordà  -  05/03/2020  -  12:01

A l'acte de presentació hi assistirà el president de l'Escola, Agustí Soto, l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch i el regidor d'Esports, Salvador Miquel




El proper dissabte 7 de març el camp de futbol de Calonge serà l'escenari per la presentació de tots els equips que formen part de l'Escola de Futbol Calonge i Sant Antoni (EFCSA). La presentació es farà a partir de les 15.30 h. i comptarà amb la participació dels més de 200 jugadors. Actualment l'EFCSA té un total de 17 equips de les categories escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. En total són més de 200 joves que formen part d'aquesta escola que enguany ha incoporat un equip de futbol femení en la categoria infantil.

A l'acte de presentació hi assistirà el president de l'Escola, Agustí Soto, l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch i el regidor d'Esports, Salvador Miquel.

Suport a l'equip juvenil

La presentació de tots els equips de l'EFCSA també vol ser un acte de suport a l'equip juvenil d'aquesta escola, que dissabte afronta un partit de màxima rivalitat. Un cop finalitzada la presentació a les 17.30 h començarà el partit que enfrontarà el juvenil de l'Escola de Futbol Calonge i Sant Antoni amb el Base L'Empordanet CF A. Actualment l'EFCSA està classificat en segona posició, amb 38 punts, i a només un punt el segueix el Base l'Empordanet. Una derrota faria baixar l'EFCSA una posició en la classificació, ja que es disputa el partit contra un rival directe.

Impuls al futbol femení

L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni té 16 noies que aquesta temporada han començat a disputar partits de competició oficial. L'equip està obert a la incorporació de noves jugadores.

Per tal de crear el primer equip de futbol femení del municipi al juny i setembre de l'any passat es van fer dues jornades de portes obertes. La idea de l'Escola de Futbol és engrescar les jugadores perquè mantinguin la passió per l'esport rei, ajudar-les a millorar la tècnica, i fer pinya.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...