Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat del 5 al 8 de març a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  04/03/2020  -  16:17

El torneig s'estrena com a Factor 40, la màxima categoria a nivell internacional




El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acull del 5 al 8 de març de 2020 i per segon any consecutiu el Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat Para TT Costa Brava Spanish Open 2020. Hi haurà representació de 30 federacions nacionals i la participació de 220 esportistes, que disputaran proves individuals i per equips en categoria femenina i masculina, en les modalitats dempeus i en cadira de rodes.Enguany la cita augmenta la seva categoria de Factor 20 a Factor 40, la màxima del tornejos oficials de la Federació Internacional de Tennis Taula, i només n'hi ha cinc en el calendari mundial (els altres quatre són a la Xina, Tailàndia, Eslovènia i Eslovàquia).

A més a més d'estrenar categoria, l'edició d'enguany té com la particularitat de ser el darrer gran torneig abans que es determini quines són les jugadores i jugadors que obtenen plaça per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, i per tant l'última oportunitat per aconseguir punts per a aquells palistes que encara no hi tenen garantida una plaça. La celebració del Para TT Costa Brava Spanish Open a Platja d'Aro, pren el relleu a les edicions celebrades al Prat de Llobregat (2014-2017) i a Sant Cugat del Vallès (2018). Està organitzada per la Federació Catalana de Tennis Taula, per concessió de la Federació Espanyola de la modalitat, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, la Diputació de Girona, la UFEC i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Alhora s'ha anunciat un Open de Factor 20 a la ciutat de Girona durant el proper mes de juny.

La configuració urbanística del nucli de Platja d'Aro és un dels factors claus per esdevenir seu de l'esdeveniment: no només pel fet que el Palau d'Esports i Congressos estigui totalment adaptat a l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, sinó també de la proximitat de l'allotjament en les mateixes condicions i de la connexió entre els dos equipaments i d'aquests amb el nucli comercial i de serveis turístics de la vila, en una trama urbana sense barreres arquitectòniques. També hi té un pes específic l'experiència del municipi en acollir, des de fa més de vint anys, l'Open Internacional Junior i Cadet-SYOC, enguany de l'11 al 17 de maig.


Autor: Redacció


#platjadaro






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...