Notícies més llegides




La Selva


Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva celebrarà el 14 de març el seu primer Plogging Day

La Selva  -  04/03/2020  -  12:19

El Plogging Day és una iniciativa del BCN Plogging Congress 2020 i compta amb el suport de la Universitat de Girona




El proper dissabte 14 de març es celebrarà a Riudellots de la Selva una jornada de plogging, l'esport de moda que combina l'activitat física amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. La iniciativa es durà a terme al Paratge del Mas Vilà d'11 a 13 hores i el punt de trobada serà la Font del Mas Vilà.

El plogging és una modalitat esportiva nascuda a Suècia que consisteix a recollir residus no biodegradables en una bossa mentre es segueix un itinerari o es corre per una zona determinada. Aquests llocs acostumen a ser espais de platja, zones de bosc o parcs urbans amb una freqüència elevada de persones. De fet, la paraula plogging neix de la fusió de jogging, que en anglès significa córrer, i de plocka, que en suec significa recollir. Es tracta, doncs, d'una activitat física amb un alt nivell de consciència social i mediambiental.

Així, Riudellots acollirà el dissabte 14 el seu primer Plogging Day. La jornada començarà a les 11 hores amb una sessió d'exercicis d'estirament a càrrec d'en Maxi Eransus i, a continuació, es repartiran guants i bosses d'escombraries a tots els participants. Per a un correcte funcionament de l'activitat, s'haurà de fer una inscripció prèvia abans del dijous 12 a l'Ajuntament. A més, es recorda que els infants hauran d'anar acompanyats d'un adult.

El Plogging Day és una iniciativa del BCN Plogging Congress 2020 i compta amb el suport de la Universitat de Girona. Des de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva es fa una crida a la seva participació.


Autor: Redacció


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...