Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La Botiga al Carrer d'Olot arriba aquest cap de setmana

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  03/03/2020  -  21:38

Després de la bona resposta de l'última edició, la Botiga al Carrer començarà aquest divendres a la tarda i durarà tot dissabte




Per segona vegada consecutiva, la Botiga al Carrer d'Olot durarà dos dies i, a més, incrementa el nombre de comerços que se sumen a aquesta iniciativa.

Després de l'èxit assolit en la passada edició d'estiu quan Olot es va omplir per gaudir de l'àmplia oferta comercial, enguany des de l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) han decidit tornar a repetir l'experiència mantenint l'acció durant dos dies. La proposta d'allargar la campanya va sorgir com una iniciativa dins la mateixa entitat i, després de la bona resposta dels clients i comerciants, han decidit reeditar-ho.

En total, una setantena de comerços i negocis d'arreu de la ciutat participen de la Botiga al Carrer, una desena més que l'anterior edició. A diferència d'altres vegades, des de l'ACO han notat un augment dels negocis, sobretot dels barris, que han volgut apuntar-se a la proposta.

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques – estiu i hivern - i serveix per posar el punt final a aquests períodes de descomptes. En aquesta edició, els comerços olotins obriran les seves portes amb els taulells preparats el divendres dia 6 de març a la tarda i l'acció s'allargarà tot el dissabte dia 7 de març.

"La Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d'hivern. Suposa un gran atractiu per al conjunt comercial i, durant aquests dies, els veïns i veïnes podran trobar-hi descomptes de tota mena i ofertes de final de temporada", assenyala el president de l'Associació de Comerciants d'Olot, Jordi Rovira.

L'acció compta amb el suport de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament d'Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.


Autor: Redacció


#olot #botigaalcarrer


#olot #botigaalcarrer





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...