Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

La Jonquera acull prop de 300 participants en la primera prova de l'Open BTT Girona

Alt Empordà  -  02/03/2020  -  12:40

La prova va reunir participants de fora la província, com per exemple de Montpellier o de Tarragona, atrets per la varietat del recorregut


Open BTT

Open BTT



El municipi va ser ahir la seu de la prova que enceta el calendari de les curses de BTT emmarcada en el campionat de referència a la província de Girona en la modalitat XC (Cross Country). En aquesta primera edició es va crear un circuit molt innovador i dinàmic.

La Jonquera va acollir ahir l'obertura del campionat provincial d'Open BTT. La jornada esportiva va reunir a prop de 300 esportistes federats, que van recórrer el circuit que es va crear al voltant del Menhir de Canadal.

En les categories inferiors, Aleix Farrés (Jufre Vic – ETB) i Kyra Galí (Vilajuïga Club Ciclista) van classificar-se com els més ràpids en recórrer el circuit de 3 km adaptat per a la seva edat. En total, es van disputar proves en 10 categories diferents.

La prova va reunir participants de fora la província, com per exemple de Montpellier o de Tarragona, atrets per la varietat del recorregut. L'organització, en la categoria Elit, va preparar un circuit que transcorria en un primer moment pel casc urbà –passant per les escales del carrer la Torre i pel carrer Major– , i que arribava fins al Menhir de Canadal passant per corriols.

Els guanyadors de la prova jonquerenca

Entre tots els participants en la categoria superior –anomenada Èlit– Gerard Blanch (CC Vilajuïga – Eobikes) i Silvia Roure (X-Sauce) van resultar ser els campions de la classificació masculina i femenina. En el cas de Blanch, el corredor de Cabanes va demostrar un ritme altíssim des del primer metre. Pel que fa a Roure, partia favorita per emportar-se la victòria, que finalment va ser molt disputada entre la segona classificada, Alba Sugrañes (Terbikes – Baix Ter), i la tercera, Esther Villaret (Mondepa – Radikalbikes), entre les quals els van separar menys de cinc minuts.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...