Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

Els nous CLA de Mercedes ja rugeixen a Garatge Plana

Motor  -  01/03/2020  -  18:35

El concessionari i taller de la firma alemanya a les comarques gironines ofereix interessants ofertes de llançament pels seus models més esportius


CLA de Mercedes

CLA de Mercedes



La potència i l'elegància no van renyides. Almenys això no és així per a la prestigiosa firma automobilística Mercedes-Benz, i més concretament pels seus diferents models CLA, que combinen amb perfecta harmonia l'esportivitat pròpia d'un vehicle cupè amb la sobrietat i notorietat que acompanya la marca alemanya de manera pràcticament inherent.

Tal binomi queda molt manifest amb els nous models CLA, uns vehicles que a les comarques de Girona es poden observar i gaudir en primera persona al Garatge Plana, el concessionari i taller oficial a casa nostra de la multinacional de la famosa estrella de tres puntes. I l'exposició de cotxes de ben segur que satisfarà a qualsevol, tenint en compte que aquests models esportius presenten diverses opcions: des del CLA Cupè convencional, però com sempre resolutiu, fins al CLA Shooting Brake, d'un aspecte més senyorial.

Són molts les característiques que diferencien els CLA, però la principal, l'atribut més remarcable, és el disseny. Tant pel que fa a l'exterior com també a l'interior. Exteriorment, per exemple, el nou model brinda un aspecte molt més esportiu i aerodinàmic, amb un frontal inclinat cap endavant revestit amb una reixeta amb efecte diamant, així com amb unes portes sense marc o un redisseny dels fars LED High Performance que segur que aixecaran moltes mirades. D'altra banda, de portes endins els cotxes CLA també brillen per la seva espectacularitat, un context que arriba de la mà d'una tecnologia puntera que, com no podria ser d'altra manera, està clarament enfocada a la major esportivitat en la conducció.

Bones condicions de llançament

Els usuaris que estiguin interessats en els nous models esportius de Mercedes-Benz trobaran suculentes ofertes de llançament als diferents establiments de Garatge Plana. En concret, la companyia gironina, que compta amb una trajectòria de més de setanta anys en el sector, compta amb seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, un gruix d'establiments que enfila la xifra de professionals al centenar.


Autor: Redacció


#cla #mercedes


#mercedes #cla





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...