Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Crespià

La Fira de la Mel endolceix Crespià

Pla de l'Estany  -  22/02/2020  -  14:35

L’esdeveniment, que enguany celebra la seva 41a edició, s’ha inaugurat aquest migdia


Glòria Sánchez / GN

Glòria Sánchez / GN



Fidel com sempre a la seva cita anual, el municipi de Crespià, al Pla de l’Estany, ha inaugurat avui una nova Fira de la Mel. En concret, aquest 2020 se celebra la 41a edició de l’esdeveniment, una efemèride que ja deixa palesa la gran consolidació que ha adquirit l’activitat amb el pas dels anys. “Un dels secrets és anar-se adaptant als nous temps i a les circumstàncies socials que hi ha”, explica l’alcalde, Xavier Quer, a Girona Notícies. 

El tret de sortida, puntual, ha tingut lloc aquest migdia, a les dotze, amb la tradicional benedicció de la mel a càrrec de mossèn Clavaguera. Seguidament, Quer, així com el president de la Diputació de Girona i alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i alcalde de Porqueres, Francesc Castañer, han adreçat unes paraules als assistents, destacant la llarga trajectòria de l’esdeveniment i la rellevància que tenen els actes com el d’avui per tal de donar vitalitat als municipis del territori.

Bons pronòstics

El bon temps d’aquest cap de setmana fa que les perspectives a Crespià es contemplin amb optimisme. En aquest sentit, durant els dos dies de fira s’espera que passin pel municipi entre 10.000 i 20.000 persones. “És, indiscutiblement, el cap de setmana més important en tot l’any des del punt de vista d’assistència de persones”, apunta Quer. 

Així, la climatologia permetrà que es desenvolupin totes les activitats previstes a la programació. Destaquen, entre aquestes propostes, l’actuació de l’Esbart Dansaire de Fontcoberta (12.30 h) i l’audició de sardanes a càrrec de La Principal de Porqueres (16 h) per avui dissabte, així com la sisena edició de la Caminada Popular (9 h), l’actuació castellera amb la Colla Castellera de Figueres (11 h), la xerrada ‘Canvi climàtic i pol·linitzadors’, a càrrec del professor de botànica de la Universitat de Barcelona, Jaume Cambra (12 h), o l’audició de sardanes amb els Rossinyolets (16 h), de cara a demà diumenge. 


Autor: Redacció


#crespia #firadelamel


#crespia #firadelamel





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...