Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Un centenar d'escolars participen aquest matí de la Mobile Week Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  19/02/2020  -  16:06

Demà, tercer dia de la Mobile Week Olot, l'activitat es traslladarà a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa




Els escolars d'Olot han estat els protagonistes de la Mobile Week. Un centenar d'alumnes entre l'escola Malagrida i Cor de Maria han participat de les dues activitats que han tingut lloc a la Sala El Torín. D'una banda, una gimcana virtual pel centre de la ciutat organitzada pels alumnes de quart de primària de l'escola de Sant Roc. L'altra proposta, realitzada per Innova Didàctic, ha consistit en resoldre reptes matemàtics amb l'Artie.

Xavier Marcet ha obert aquest dimarts la Mobile Week Olot 2020 que, després de les activitats d'aquest matí, continua amb tres actes per aquesta tarda. La xerrada " Noves experiències digitals per un comerç local més competitiu" a càrrec del CEO d'Ayonow, Aleix Lagares (a les 15h a la sala d'actes de DinàmiG) i "Com estalviar en la factura de la llum" de Jordi Rabat, CEO d'Energy Tools (a les 17h a la seu de l'empresa).

Una altra de les propostes d'aquesta tarda és la taula rodona 'Una gran oportunitat i 4 grans reptes'. Imma Reguant, subdirectora d'Inclusió Educativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Martí Jofre de Startup Pildo Labs, Assumpta Farran, patrona de la Fundació Renovables i Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis seran els ponents de la una iniciativa que girarà entorn les oportunitats, reptes i preocupacions de la ciutadania. 277 persones han respost l'enquesta que servirà de base per iniciar el debat (19.30h Sala d'actes de l'Arxiu Comarcal).

Demà, tercer dia de la Mobile Week Olot, l'activitat es traslladarà a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. De les 10 a les 19h a l'entrada a l'Hospital hi haurà tallers pràctics de robòtica, d'intel·ligència artificial, d'impressió 3D d'aliments o de continguts audiovisuals en format 360º poden millorar la vida de les persones. A més, petits i grans podran conèixer el robot Pepper!. A les 12h, la Delegada Territorial de Tunstall
Televida Rosalia Alonso pronunciarà la xerrada "La tecnologia al servei de les persones".

Per últim, la periodista Xantal Llavina serà l'encarregada de posar el punt final a la Mobile Week Olot 2020 (a les 19.30h a l'Hospital). L'acte de clausura del Mobile també serà el moment de l'entrega dels guardons de l'inèdit concurs Innova't de la Fundació Hospital d'Olot, que premia els professionals del centre que han aportat les millors idees o projectes en matèria d'innovació, creativitat aplicada a la salut digital, la qualitat assistencial i l'entorn.


Autor: Redacció


#olot


#olot #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...