Notícies més llegides



Catalunya Nord


Perpinyà

Òmnium Cultural Catalunya Nord prepara la Nit de Sant Jordi

Catalunya Nord  -  10/02/2020  -  18:00

Les obres que optin als guardons literaris es poden presentar fins al 31 de març




Òmnium Cultural Catalunya Nord ja prepara la Nit de Sant Jordi, la tradicional vetllada literària que se celebrarà el 24 d'abril a Perpinyà. Els interessats a participar en els premis literaris que s'hi entreguen tenen temps de fer-ho fins al 31 de març.

Com cada any, s'hi entregaran diversos guardons, el més ben dotat dels quals és el Premi Catalunya Nord, dotat amb 2.000 euros per l'Institut d'Estudis Catalans i que reconeix estudis o treballs per a l'ensenyament del català a qualsevol nivell i per al coneixement de la Catalunya Nord o qüestions que l'afecte, així com per a les relacions transfrontereres.

Pel que fa als premis Joves Escriptors, reservat a alumnes de la Catalunya Nord, està dotat amb 1.500 euros pel Consell Departamental dels Pirineus Orientals i té les categories d'escoles primàries, de col·legis i liceus. Cadascuna està dotada amb 500 euros.

El premi Francesc Català de Poesia, dotat amb mil euros per Òmnium Nacional, s'hi poden presentar obres de poesia de tema lliure, mentre que el Pere Verdaguer de Narració per a Infants (dotat amb 400 euros) reconeix narracions de tema lliure, amb o sense il·lustracions, adreçades a joves de sis a dotze anys.

Finalment, també s'entregarà el premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfrontereres, que reconeix articles o treballs publicats en paper -a la premsa o publicacions d'associacions, institucions o universitàries, per exemple-, de ràdio, televisió o premsa digital. En aquest cas, les bases del premi dotat amb 1.200 euros per la Casa de la Generalitat de Perpinyà estipulen que els treballs han d'haver estat publicats, emesos o difosos entre l'1 d'abril del 2019 i el 31 de març del 2020.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina de Facebook d'Òmnium Cultural Catalunya Nord.



#perpinya #omnium #catalunyanord #catala #santjordi


#perpinya #omnium #catalunyanord #catala #santjordi


Arxiu adjunt

Bases dels premis





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...