Notícies més llegides




Baix Empordà


Castell d'Aro

Primera exposició de l'any al Castell de Benedormiens de Casell d'Aro amb una col.lectiva d'artistes locals de l'1 al 23 de febrer

Baix Empordà  -  31/01/2020  -  16:35

Inauguració de la mostra i presentació del catàleg commemoratiu dissabte 1 de febrer




Primera exposició de l'any a les sales municipals d'art del Castell de Benedormiens de Casell d'Aro, amb una col·lectiva d'Artistes Locals en pintura, dibuix i escultura, tant de creadors de renom nacional i internacional vinculats amb el municipi, com d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art i també d'altres autors locals. Organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro es pot visitar, en entrada lliure, de l'1 al 23 de febrer (caps de setmana i festius 10-13 h i 17-20 h). La inauguració és dissabte 1 de febrer (19 h) al mateix castell, moment en que també es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori.

La mostra acull la participació d'Elena Dontsova, Eloy Miralles, Eric Gijsen, Eva Teixidor, Hans Peter Kusters, Isidre Vilaseca, Jaume Malaret, Jesús Delgado, Joana Álvaro, Jordi Ibars, José Guillén, Josefina Jofre, Josep Amat, Josep Bamala, Josep Barnés, Josep Figueras, Josep Navarro Vives, Josephine Martínez, Laura Riba, M. Dolors Fullà, Maite Baldellou, Manel Bea, Manolo Blanco, Manuel Acedo, Maria Bagudanch, Maria Caixas, Maria Suñer, Maria Tapia, Marina Escrich, Micheline Samaey, Montse Castells, Natalia Yurina, Neus Dalmau, Ofelia Castillo, Pepe Mateu, Pilar Puig, Ramona Huertas, Rosa M. Bober, Rosa M. Cuadrado, Sara Renau, Soledad Jofre, Svetlana Korchagina, Svetlana Novikova, Vicente Romero i Wether Merenciano.

Aquesta és la primera proposta d'un programa anual que s'estén pels tres espais expositius municipals. El Parc dels Estanys de Platja d'Aro acollirà dues mostres d'escultures gran format a l'aire lliure de la mà de Carles Bros (del 15 de febrer al 5 de juliol) i d'Angel Camino (de l'11 de juliol al 7 de febrer) que també exposarà obra de petites dimensions a la Masia Bas de Platja d'Aro (de l'11 de juliol al 13 de setembre). El Castell de Benedormiens, més enllà de la mostra permanent del Fons Municipal d'Art a la seva planta superior, serà escenari de dues propostes vinculades a la cultura popular -composicions florals en motiu de la festivitat de sant Isidre Llaurador (del 16 al 18 de maig) i de diorames, pessebres i composicions nadalenques (del 20 de desembre al 6 de gener)-; una de col·lectiva de tapís d'autors locals (del 29 de febrer al 29 de març) i cinc d'arts plàstiques: Glòria Muñoz (del 4 d'abril al 3 de maig), Montesol (del 30 de maig al 28 de juny), Navarro Vives (del 4 de juliol al 16 d'agost), Pere de Ribot (el 29 d'agost al 18 d'octubre) i Antoni Amat (del 24 d'octubre al 22 de novembre).

Des de l'any 1983 el consistori organitza i presenta exposicions individuals o col·lectives d'artistes contemporanis de tècniques diverses. Alhora cadascuna d'aquestes contribueix a la creació del Fons Municipal d'Art amb les aportacions d'aquests creadors generant una col·lecció eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics. Comprèn un llarg període de l'art català, i també amb peces d'artistes d'àmbit internacional. Centrada en diferents corrents, tant abstractes, com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura.


Autor: Redacció


#castelldaro


#castelldaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...