Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Crespià

Crespià es prepara per al cap de setmana més dolç

Pla de l'Estany  -  31/01/2020  -  09:06

La Fira de la Mel, que enguany celebra la 41a edició, tindrà lloc els dies 22 i 23 de febrer


Fira de la Mel

Fira de la Mel



Fidel a la seva cita anual, el municipi de Crespià ja ha iniciat el compte enrere per a la celebració de la Fira de la Mel, esdeveniment que enguany celebrarà la seva 41a edició. Ho farà durant el cap de setmana dels dies 22 i 23 de febrer, amb un programa que, com ja és habitual, va més enllà de les habituals parades de mel. 

El tret de sortida tindrà lloc dissabte al migdia amb la inauguració de la fira (12 h). Tot seguit, l’activitat es concentrarà al Centre Polivalent amb una actuació de l’Esbart Dansaire de Fontcoberta i un tast de mel a càrrec de Dolça Abella (12.30 h) mentre que a la tarda el mateix emplaçament albergarà una audició de sardanes amb la cobla La Principal de Porqueres, el taller ‘Hotel per insectes’ i una xocolatada per a tots els assistents (16 h).  

El diumenge, dia fort

Ara bé, el plat fort de la fira arribarà diumenge. En aquest cas, el programa d’activitats s’iniciarà amb la sisena edició de la caminada popular amb motiu de la festivitat -sortida a les 9 h des de la plaça Major-. Durant la prova, que constarà d’un itinerari de 5 quilòmetres, s’inaugurarà el plafó de la pedrera de Cal Taco, on el geòleg Salvador Sarquella farà una explicació del jaciment paleontològic d’Incarcal. A més, durant la ruta els caminants podran observar la nova senyalització del sender de ponent i, també, l’antic rentador del Regadiu de Can Teixidor. 

També el matí, hi haurà una actuació castellera amb la Colla Castellera de Figueres (11 h), mentre que Jaume Cambra, professor de Botànica de la Universitat de Barcelona i apicultor ecològic, oferirà una xerrada al Centre Polivalent sobre el ‘Canvi climàtic i els pol·linitzadors’ (12 h). Les activitats del migdia de diumenge es clouran amb un ofici solemne amb acompanyament dels Rossinyolets (12.30 h). 

Finalment, a la tarda hi haurà el punt final a la Fira de la Mel d’enguany amb una nova audició de sardanes a càrrec de la cobla Rossinyolets. A més, cada dia de la fira hi haurà inflables i altres jocs per a la mainada a la pista esportiva d’aquest petit poble del Pla de l’Estany.


Autor: Redacció


#crespia #firadelamel


#crespia #firadelamel


Arxiu adjunt

Programa Fira de la Mel 2020

Programa Caminada Fira de la Mel





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...