Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

CaixaBank patrocina els premis Gla d'Or 2020, centrats en la sostenibilitat

+ Notícies  -  27/01/2020  -  13:10

Durant l'acte, que tindrà lloc el 31 de gener, es lliurarà el guardó a Comité Champagne, pel seu compromís amb la viticultura sostenible; a Plant for the Planet, una iniciativa infantil, per la tasca de sensibilització sobre el canvi climàtic


Conveni Caixabank - AECORK

Conveni Caixabank - AECORK



CaixaBank i l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya, AECORK, han signat el conveni pel qual l'entitat financera patrocinarà els Premis Gla d'Or de l'associació surera, que premiaran les empreses i associacions de l'àmbit surer i vitivinícola que hagin destacat amb iniciatives sostenibles.

Els premis Gla d'Or arriben enguany a la seva 26a edició, en un acte que tindrà lloc a Mas Marroch el proper divendres, 31 de gener. La nit del Gla d'Or significa una oportunitat per apropar els prescriptors d'àmbit mundial a la causa del suro dotar-los d'arguments tècnics, fer-los conèixer la tecnologia i la innovació aplicada al sector de primera mà i utilitzar la seva veu per canviar les percepcions i contraatacar la campanya de comunicació realitzada pels taps alternatius.

Durant la signatura, el president de l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya, Joan J. Puig, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques l'associació com és la promoció de la qualitat com a factor de competitivitat entre els seus associats. La directora d'àrea de negoci de CaixaBank al Gironès, Rut Rispau, ha reiterat el suport de l'entitat financera a l'associació catalana i a les empreses del territori.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses. L'entitat financera posa a disposició de les empreses gironines de tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses de la comarca. Els centres, ubicats a Girona, Cassà de la Selva i Figueres hi treballen especialistes per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

A més, CaixaBank disposa a Girona d'un centre Business que ofereix un servei especialitzat i pròxim a les microempreses, empreses que facturen menys de 2 milions d'euros; així com a comerços, autònoms i emprenedors. Situat al carrer de la Creu, 31, compta amb 9 gestors que acompanyen els clients en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat.

Sobre AECORK, l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya

L'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya, AECORK, va ser creada l'any 1977 seguint la trajectòria de l'anomenat "Grupo Provincial de la Industria y Comercio del Corcho".

Actualment és la patronal del sector i compta amb 21 empreses associades, entre les quals destaquen les empreses fabricants de taps, però també hi ha empreses preparadores, propietaris forestals i empreses d'especialitats o que utilitzen el suro per a noves aplicacions com la construcció o el disseny.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...