Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari Sacalm tindrà per primera vegada un Baltasar 'de veritat' a la cavalcada reial

La Selva  -  03/01/2020  -  16:19

L'any Passat van ser uns 200 municipis que es van adherir a la campanya #BaltasarDeVeritat i enguany ha estat el torn de Sant Hilari




Sant Hilari Sacalm per primera vegada tindrà un Rei de pell negre i així s'adhereix a la campanya inclusiva "Baltasar de veritat". La Regidoria de Festes ja va fer un primer pas, ara fa un any, per la incorporació de persones racialitzades a la comitiva reial incorporant un Carter Reial també de pell negre.

L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm valora positivament promoure una comitiva reial inclusiva, i ha treballat per poder incorporar aquest any, un Rei de pell negre. Al mateix temps, l'entitat "Casa Nostra, Casa Vostra" per acabar amb la pràctica d'embetumar les persones que integren la comitiva del rei Baltasar, ha liderat una campanya que s'ha fet viral a través de les xarxes socials i amb la que cerca aquest compromís, amb l'adhesió dels municipis del país.

L'any Passat van ser uns 200 municipis que es van adherir a la campanya #BaltasarDeVeritat i enguany ha estat el torn de Sant Hilari, que per primera vegada, aquest 5 de gener, a la cavalcada de Sant Hilari Sacalm també ens visitarà un Baltasar de veritat.

La comitiva encapçalada per Melcior, Gaspar i Baltasar preveu arribar a Sant Hilari a primera hora de la tarda. Els Tres Reis recorreran a partir de les 6 de la tarda, els carrers del poble amb les seves carrosses juntament amb un seguici format per desenes de patges i patgesses, acompanyats de vehicles carregats de joguines, carbó i caramels.

Els Reis d'Orient també aprofitaran el seu viatge per visitar, com fan cada any, els usuaris i usuàries de la Residència de Gent Gran de Sant Hilari, ja que molts d'ells no poden desplaçar-se per veure la cavalcada.
Per la seva banda, els nens i les nenes de Sant Hilari, que ja fa mesos que esperen l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, els oferiran una gran rebuda amb els fanalets, que il·luminaran el recorregut de la comitiva i cantant amb il·lusió la cançó dedicada als Tres Reis de l'Orient. Després, entre nervis, aniran a dormir amb l'esperança que els Reis els deixin les joguines que han demanat a les seves cartes i si s'han portat bé, que el carbó passi de llarg.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...