Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

La Cavalcada de Reis de Banyoles estrenarà una pantalla gegant a la plaça de les Rodes

Pla de l'Estany  -  03/01/2020  -  12:52

Els Reis d'Orient es preveu que arribin per l'Estany i recorrin els principals carrers de la ciutat fins a arribar a l'Ajuntament




La Cavalcada dels Reis d'Orient de Banyoles d'aquest diumenge 5 de gener incorporarà com a novetat la instal·lació d'una pantalla gegant a la plaça de les Rodes des d'on es podrà seguir l'arribada dels Reis. Es preveu que els Reis arribin passades les 6 de la tarda a l'Estany i recorrin després els principals carrers de la ciutat.

El regidor de Festes Miquel Cuenca ha destacat que la instal·lació de la pantalla gegant s'ha fet "amb la voluntat de fer més amena l'espera a tots els nens i nenes mentre els Reis d'Orient avancen amb la cavalcada des de l'Estany". La pantalla gegant s'ha instal·lat amb la col·laboració de Banyoles TV que oferirà per primera vegada en directe la retransmissió de la cavalcada dels Reis d'Orient de Banyoles, gràcies a un acord amb l'Ajuntament de Banyoles.

Està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a Banyoles com en els darrers anys per l'Estany, a la zona de davant del camp de futbol, on els més petits podran gaudir d'una xocolatada mentre els esperen acompanyats dels patges reials. En aquest punt, s'iniciarà la cavalcada que continuarà cap al passeig Darder, els carrers de la Barca i Estany, la plaça de les Rodes (on a partir de les 7 de la tarda se servirà també una xocolatada), carrer Jacint Verdaguer, Porta dels Turers, plaça Major, carrer Àngel Guimerà i passeig Indústria, on està previst que, al voltant de quarts de 9 del vespre, el seguici reial acabi a l'Ajuntament on seran rebuts per l'Alcalde, Miquel Noguer, i pronunciaran un discurs.

Coincidint amb l'arribada dels Reis d'Orient a l'Ajuntament, es projectarà un videomapatge ("mapping") a la façana consistorial elaborat amb el suport del professor de la Universitat de Girona, Miquel Rustullet, amb una llarga trajectòria i que ha participat en diferents festivals relacionats amb el món de la llum.

La cavalcada dels Reis d'Orient està organitzada per l'Ajuntament de Banyoles.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles #cavalcada #reis





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...