Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Associació de Comerciants d'Olot sortejarà un premi de 2000 euros per gastar-se en dues hores de compres

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  12/12/2019  -  13:19

Totes les persones que, del 6 al 31 de desembre, comprin a qualsevol del comerços associats de l'Associació de Comerciants d'Olot podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments


Campanya de Nadal del comerç d’Olot

Campanya de Nadal del comerç d’Olot



L'Associació de Comerciants d'Olot acaba de posar en marxa una nova campanya. Amb motiu de les festes de Nadal, comença "I per Reis, regals de l'ACO" perquè els clients del comerç de la ciutat pugui optar a diferents premis mentre fan la seva compra per aquests propers dies.

Totes les persones que, del 6 al 31 de desembre, comprin a qualsevol del comerços associats de l'Associació de Comerciants d'Olot podran omplir una butlleta que hauran de dipositar a les urnes dels mateixos establiments. Entre totes les persones que participin de la campanya, se sortejarà un premi de 2.000 euros. El guanyador rebrà vuit vals de 200 euros i 8 vals més, de 50 euros per gastar-se en els comerços associats a l'ACO.

El sorteig es farà el dijous 2 de gener a les 12h a les oficines de Dinàmig. Una mà innocent traurà la butlleta de l'urna i des de l'ACO es posaran en contacte amb la persona escollida. Si el guanyador no està present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques per localitzar-lo. En cas que no es localitzi, s'escollirà una altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui. El guanyador caldrà presentar-se el divendres 3, de gener a les 18:00 h a la Plaça del Mig. Tindrà dues hores per gastar els diferents vals de premi en els diferents establiments de l'Associació de Comerciants d'Olot. Més informació a www.acolot.com.

L'Associació de Placers del Mercat d'Olot aposta de nou per la campanya "Aquest Nadal, el tió t'omple el sarró" amb el sorteig de 4 premis de 500 euros entre els clients del Mercat. Hi poden participar tots els clients que comprin a la Plaça Mercat des d'aquest dilluns 9 de desembre i fins al 4 de gener. Per a cada compra que es faci, el comerciant entregarà una butlleta. És necessari completar les dades que s'hi demanen i posteriorment dipositar-la a les urnes que hi ha a la Plaça Mercat. Es preveu lliurar un total de 20.000 butlletes.

Els quatre premis consisteixen en imports de 500 euros desglossats en dos vals per valor de 100 euros, quatre vals de 50 euros, dos vals de 25 euros i cinc vals de 10 euros per compres a les parades del Mercat d'Olot. Els guanyadors tenen tres mesos per gastar els vals del premi.

El sorteig de la campanya "Aquest Nadal, el Tió t'omple el sarró" es portarà a terme el dimarts 7 de gener de 2019, a les 12 h, a la Plaça Hospital, davant el Mercat d'Olot. Una mà innocent traurà la butlleta de l'urna. En el mateix moment es telefonarà al guanyador perquè passi a recollir el premi, i així successivament amb els altres guanyadors. Consulteu les bases de la campanya a la pàgina web mercatdolot.cat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...