Notícies més llegides





Actualitat Girona


Girona

Més de 6.000 persones visiten el Handmade Christmas de Girona

Actualitat Girona  -  08/12/2019  -  17:19

La directora del Handmade Christmas, Anna Ventura, ha qualificat la fira "d'èxit" i ja té la mirada posada en l'edició de l'any vinent


Handmade Christmas de Girona

Handmade Christmas de Girona



Més de 6.000 persones han visitat durant aquest pont, del 6 al 8 de desembre, la primera edició del Handmade Christmas de Girona que s'ha fet al recinte firal de Fira de Girona.
Els més de 200 tallers que s'han programat han hagut de penjar el cartells de no hi ha entrades, cosa que demostra l'interès que ha despertat el saló entre tots els aficionats al Do it Yourself.

"Cues des de primera hora del matí i un públic procedent de diversos indrets de Catalunya han demostrat que l'esdeveniment té tirada i que feia falta una oferta d'aquestes característiques" ha assegurat la directora del saló i cap de l'empresa organitzadora Evident Events, Anna Ventura.

El Handmade Christmas que compta amb Bauhaus com a patrocinador principal ha permès descobrir als assistents tot un món de creativitat.

El saló, que anava dirigit especialment a les famílies, ha complert amb els objectius: "ha estat molt bonic veure famílies senceres que han vingut al Handmade a passar al dia... pares i mares que s'han apuntat als tallers amb els seus fills i han gaudit creant des d'una garlanda de pasta fins a un àlbum de Nadal", ha explicat Ventura.

Tallers nadalencs i tècniques originals
Durant aquests tres dies el públic ha pogut crear des d'un centre taula, elaborat per Stampam, fins a un arbre de Nadal de fusta ideat per Artemio. També hi ha hagut lloc pels porta espelmes de Yonolotiraria als ornaments de l'Associació Dóna-li forma.

Els nens, protagonistes del Bosc Encantat
Els nens han estat un dels protagonistes. Desenes de nens i nenes han passat pel Bosc Encantat, un espai on han pogut fer galetes de Nadal i garlandes de pasta. També han gaudit de l'actuació musical de Lali BeGood, la cantautora amb orelles de llop.

Nadal i menjar: impossible de separar
Com que el Nadal és temps d'àpats i tots necessitem idees, al Handmade Christmas també s'hi podran fer tallers de cuina per sorprendre la família. Diem sí als canelons i la carn d'olla però també a les nombroses possibilitats que ofereix la cuina mediterrània. Si vens, deixaràs bocabadats els teus convidats

L'aval del Handmade Festival Barcelona
L'èxit de la primera edició del Handmade Christmas no ha estat casualitat. Ha vingut avalat per l'èxit del Handmade Festival Barcelona, la fira de les manualitats més important del sud d'Europa que cada any aplega més de 23 mil visitants. Ventura ha assegurat que el Handmade Christmas ha arribat a Girona "per quedar-se" i ja pensa en l'edició de l'any vinent: "estem satisfets però sempre hi ha coses a millorar... Demà descansarem i demà passat ja començarem a crear per donar a forma a la segona edició de la fira".


Autor: Redacció


#girona


#girona






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...