Notícies més llegides



La Garrotxa


Olot

El grup internacional Accent al Festival Veus

La Garrotxa  -  07/12/2019  -  21:18

Accent ha estat el cap de cartell del festival VEUS que aquest matí ha començat amb el taller de Nacho Melús


Festival VEUS / Martí Albesa

Festival VEUS / Martí Albesa



Accent actua aquest vespre al Teatre Principal d'Olot en el tercer dia del festival de grups vocals de Catalunya que des de dijous i fins diumenge se celebra a la ciutat. El tercer dia del festival VEUS ha tingut com a acte més destacat el concert del grup Accent. Sis veus masculines de sis països diferents cantant de forma unísona amb complicades harmonies i modulacions vocals úniques. Aquest grup de cant a cappella,
ha recorregut tota mena de gènere musical amb versions i temes propis davant del públic del Teatre Principal d'Olot.

Accent ha estat el cap de cartell del festival VEUS que aquest matí ha començat amb el taller de Nacho Melús. De les 11 a les 14h i de les 16 a les 18h, els participants han fet un recorregut entre la tècnica, el ritme i el cant de forma dinàmica i completa en un taller intensiu que ha tingut lloc a la sala El Torín.

Els miniconcerts han començat aquest migdia. A les 12h, ha estat el torn de Seven-La Quarta Paret al Firal mentre que a la tarda les actuacions s'han traslladat a diferents punts del centre de la ciutat. El cor infantil de l'Escola Pia Cor Kora i el cor Corfeó Ensemble Vocal de l'Orfeó Popular Olotí han cantat davant de la cúpula instal·lada per la Fira del Pessebre. El cor Cantàbile Cor de Cambra ha actuat un any més al pati de l'Antic Hospital.

L'última activitat d'aquest dissabte serà la sessió golfa que, una nit més, acull la sala El Torín. El grup valencià Dómisol Sisters segur que farà ballar als assistents amb un repertori musical que repassarà el swing més clàssic.

El festival VEUS afrontarà demà l'últim dia. A les 12h del migdia al Firal petit concert de Xiula, un espectacle musical familiar que ens farà viatjar per dins i fora de nosaltres. Aquesta quarta edició del Festival VEUS va començar aquest dijous i finalitzarà diumenge.

L'organitza DinàmiG, compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·labora La Vanguardia.


Autor: Redacció


#olot #festival #veus


#olot #festival #veus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...