Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Crida al jovent de Palamós per decidir com haurà de ser el nou Espai Jove del municipi

Baix Empordà  -  29/11/2019  -  12:12

Amb aquesta activitat es conclourà el procés participatiu "Els Espais Joves seran sempre vostres", que es va iniciar l'any passat on els joves ja van decidir quin tipus d'equipament havia de tenir aquest espai




Les àrees municipals de Participació i de Joventut de l'Ajuntament de Palamós fan una crida al jovent del municipi per tal que se sumin a la darrera fase del procés participatiu "Els Espais Joves seran sempre vostres", que té l'objectiu de dissenyar, amb el criteri dels adolescents, l'Espai Jove del municipi que properament es posarà en funcionament a les galeries Carme.

Les dues sessions previstes es duran a terme la setmana vinent precisament en el mateix local del futur Espai Jove (galeries Carme) i amb dues dates per tal que els joves interessats a participar-hi puguin triar quin dels dos dies els va millor. Concretament podran escollir entre el dilluns 2 de desembre, de 17 a 18 h; o bé dijous 5 de desembre, de 18 a 19 h.

Aquesta trobada serà dinamitzada pels tècnics de les àrees municipals de Participació i Joventut, amb l'objectiu que el jovent de Palamós pugui aportar la seva opinió per decidir com es distribuirà l'equipament d'aquest espai jove.

Amb aquesta activitat es conclourà el procés participatiu que es va iniciar l'any passat on els joves ja van escollir quin tipus d'equipament i mobiliari que havia de tenir aquest espai, fixant el destí d'una part de la inversió pública del pressupost municipal de 2018, que va atorgar 10.000 euros a equipar aquest espai per als joves.

Ara es tracta doncs de poder concretar com s'ubicarà aquest equipament dins el local creant les diverses zones d'activitat, entre altres l'espai audiovisual i multimèdia, els elements per tallers i jocs de taula, zona d'estudi amb ordinadors, així com el mobiliari genèric.

L'Espai Jove té una superfície d'uns 60 metres quadrats ubicats en un local situat al costat de l'equipament polivalent municipal de les galeries Carme, on en els darrers mesos s'ha dut a terme un projecte de reforma amb l'objectiu de poder potenciar els seus usos i on en les darreres setmanes s'han traslladat les oficines de les àrees municipals de Joventut i Participació Ciutadana.

L'objectiu de l'Ajuntament de Palamós és posar en funcionament tots aquests equipaments durant el mes de gener de l'any vinent.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...