Notícies més llegides



La Selva


Arbúcies

S'inauguren els trams gironins de la 'Ruta de la Tordera i riera d'Arbúcies'

La Selva  -  21/11/2019  -  16:23

Una vegada acabats els parlaments s'ha realitzat un petit recorregut per un dels trams de la "Ruta de la Tordera i riera d'Arbúcies"




Els trams gironins de la "Ruta de la Tordera i Arbúcies" s'han inaugurat aquest dijous 21 de novembre al Molí de les Pipes d'Arbúcies. L'acte, que ha comptat amb la participació d'alcaldes i tècnics que participen en el projecte, s'ha iniciat amb els parlaments per part de l'alcalde d'Arbúcies i vicepresident del Consell Comarcal de la Selva, Pere Garriga, que ha fet èmfasi en el fet de tractar-se d'un projecte que aglutina fins a 18 ajuntaments, pertanyents a 2 províncies i 3 comarques diferents. Concretament, ha recordat que el Consell Comarcal de la Selva és l'ens que coordina el projecte, mitjançant un conveni de col·laboració amb tots els 18 ajuntaments participants, i que ara fa aproximadament un any es va fer la inauguració dels trams dels 11 primers municipis pertanyents a la demarcació de Barcelona i que avui, amb l'acte organitzat, es donaven per inaugurats els trams dels set municipis que pertanyen a la demarcació de Girona.

Per la seva banda, el diputat d'esports de la Diputació de Girona i vicepresident del Consorci Costa Brava Pirineus, Jordi Masquef, ha destacat l'esforç de la Diputació de Girona en el cofinançament d'aquest tipus de projectes de desenvolupament del territori per ajudar als municipis a emprendre iniciatives com la que es presentava avui.

Una vegada acabats els parlaments s'ha realitzat un petit recorregut per un dels trams de la "Ruta de la Tordera i riera d'Arbúcies", concretament un tram nou de camí que s'ha construït al costat del Molí de les Pipes i que permet el pas de les bicicletes i els senderistes sense la necessitat de passar per la propietat particular del molí. El recorregut efectuat també ha permès observar els elements de senyalització de la ruta, com banderoles de seguiment o fites, totes elles seguint la normativa de senyalització del Parc Natural del Montseny, que també ha estat present a l'acte amb el seu director, Lluís Martínez. En el retorn, s'ha aprofitat per passar per la part del darrera del molí, on s'observa la riera d'Arbúcies, l'antic pont romànic perfectament conservat, així com un pas de peixos habilitat al costat de la resclosa del molí.

L'acte ha finalitzat amb un refrigeri pels assistents a l'exterior del restaurant del Molí de les Pipes.


Autor: Redacció


#rutadelatordera #arbucies


#rutadelatordera #arbucies





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...