Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

CaixaBank renova l'acord de patrocini amb l'Spar Citylift Girona

+ Notícies  -  19/11/2019  -  11:33

Des de l'Obra Social "la Caixa", l'entitat dona suport als equips de base i treballarà amb el club per difondre el bàsquet i els seus valors entre el públic més jove




CaixaBank i l'Spar Citylift Girona han signat l'acord de renovació del patrocini que uneix a l'entitat financera i al club català per a la vigent temporada. Ambdues entitats mantenen l'acord de patrocini des de l'any 2009 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club gironí.

El president de l'Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez; i la directora de banca d'institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada. A la signatura de l'acord també ha assistit el director d'àrea de negoci de CaixaBank a Girona, Josep Gonzalez.

Cayetano Pérez ha manifestat que "aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament". Per la seva banda, la directora de banca d'institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, també ha destacat la importància d'aquest acord gràcies al qual "l'entitat recolzarà a l'Spar Citylift Girona una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l'estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l'esport i per Girona".

Des de l'Obra Social "la Caixa", l'entitat financera dona suport al projecte d'equips de base de l'Spar Citylift Girona a través de l'escola de bàsquet del club, que aplega 16 equips i 200 nens i nenes, amb l'objectiu de difondre entre els més joves els valors de l'esport.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és el compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...