Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari Sacalm oferirà diverses activitats per la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

La Selva  -  19/11/2019  -  09:15

El dilluns dia 25 de novembre hi el gran gruix d'activitats, començant per la representació del conte "Artur i Clementina" a les escoles Guilleries i Sant Josep, a càrrec de diverses voluntàries amb la intenció d'iniciar amb els infants la reflexió sobre les relacions desiguals




L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm commemorarà el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere amb diverses activitats organitzades des de la Regidoria d'Igualtat i amb la col·laboració de diverses entitats locals (Associació de dones "La Violeta", Associació Gossosk9 i Esquerra Republicana de Sant Hilari).

Les activitats s'inicien el diumenge dia 24 amb una Caminada Solidària, a iniciativa d'Esquerra Republicana de Sant Hilari, que proposa l'opció d'un recorregut fins el Castell de Mascarbó (9km) o una segona opció fins la Font d'en Gurb (6km). A més, hi haurà esmorzar per a tots els participants. El cost és de 7€ i els beneficis aniran destinats per activitats en favor de l'eliminació de la violència de gènere.

El dilluns dia 25 de novembre hi el gran gruix d'activitats, començant per la representació del conte "Artur i Clementina" a les escoles Guilleries i Sant Josep, a càrrec de diverses voluntàries amb la intenció d'iniciar amb els infants la reflexió sobre les relacions desiguals. Aquest conte, pretén reivindicar el rol femení dins la societat i fer desaparèixer els estereotips sexistes i la discriminació, per tal d'aconseguir un canvi de mentalitat i construir un món millor.

A les 6 de la tarda, la Sala Noble obrirà les seves portes per oferir diverses exposicions relacionades amb les violències de gènere:
L'una, l'exposició "Pensaments del punt lila" (un conjunt de frases, pensaments, que es van recollir durant les nits de Festa Major des del Punt Lila).
Al mateix temps, podrem veure l'exposició "Els homes plantem cara a la violència masclista" que consisteix en un conjunt de fotografies (gentilesa de Miguel Sánchez) de rostres d'hilariencs que mostren el seu rebuig cap a les violències masclistes.

Finalment podrem veure, el material de difusió de la campanya #malamente promoguda pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya i adreçada a joves.
Al mateix temps es projectaran de forma ininterrompuda, els vídeos de la campanya #malamente. També el vídeo musical que es va gravar ara fa un any amb diversos voluntaris i voluntàries del municipi amb la música de la cançó "ELLA" de la Bebe.

A les 7 de la tarda començarà la projecció del vídeo de l'associació Gossos K9, "Estima't, la vida t'espera" i seguidament, membres de l'associació, estaran responent les preguntes dels assistents que vulguin saber quelcom més sobre Gossos k9 i la seva tasca.
S'acabaran els actes de dilluns a la mateixa Sala noble, a les 8 del vespre, amb la lectura del manifest i l'encesa d'espelmes (hi haurà pica-pica pels assistents).
Tancarem les activitats el divendres 29 de novembre a les 7 de la tarda amb l'acte "No recordo res, les altres violències sexuals" que consistirà en la projecció del documental del programa de TV3, 30minuts, que porta el mateix títol i tot seguit el col·loqui-debat amb la presència de l'experta Alba Alfageme (Psicòloga especialista en victimologia).


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...