Notícies més llegides





Opinió


Marc Lamuà

La situació als carrers de Comarques Gironines

Opinió  -  13/11/2019  -  16:33

La situació a Catalunya i a Comarques Gironines és greu i tothom sap que el govern de la Generalitat n'és responsable, perquè ho aprova explícitament o hi col·labora de manera tàcita. El resultat és nefast per a Catalunya


Marc Lamuà

Marc Lamuà



Les eleccions generals a Catalunya han deixat com a dada irrefutable que un 30% dels catalans i catalanes cridats a votar han escollit ERC, Junts x Cat o la CUP. El 70% de la resta de ciutadans i ciutadanes no ho ha fet.

Les persones que no hem votat aquests tres partits polítics som les que no compartim la idea radical que aquestes eleccions eren entre demòcrates i antidemòcrates, entre demòcrates i carcellers, entre demòcrates i feixistes o entre demòcrates i "rates", tal com va dir Míriam Nogueras de Junts x Cat. És a dir, és absolutament evident que el 70% dels ciutadans de Catalunya que no vàrem votar-los, no participem d'aquest missatge ni el compartim. Qui no aniria a votar-los si pensés mínimament que tot això que han explicat és cert?

Arribats a aquesta situació clama al cel que la situació al carrer ni servirà per imposar una visió de la realitat al 70% de catalans ni molt menys encara per tenir una imatge més transversal de l'independentisme. Per tant, totes les forces polítiques hauríem de treballar de manera incansable per retornar la normalitat a favor de la immensa majoria de catalans i catalanes. Entre els que han votat els partits independentistes, majoritàriament tampoc no comparteixen la via unilateral ni cap acció de caràcter radical.

Els motius mai no tenen cap importància a l'hora de caracteritzar un fet com a violent. Si cremar contenidors, destrossar material urbà o tallar carreteres no és admissible que es permeti com a conducta normal, tampoc no ho és en aquest cas en concret ni en cap altre. És esperpèntic que una autoritat pública justifiqui la situació actual d'aldarulls al carrer.


Autor: Marc Lamuà


#psc #marclamua


#psc #marclamua






Comentaris (1)

Garrotxi per Sempre 2019-12-24 20:17:46

Pro que dius tu, carallot ???' aquest 70 % son ganes de manipular. Quin tant per cent no va anar a votar ???? Creus que els que no van anar a votar va ser perqué pensen com tu ??? Ja n'hi ha prou de dir mentides i fer nous invents. No saps la quantitat de vots per correo que van ser el.liminats ???? I no tens ni ideia que la juventut que ha complert durant aquest any l'edat de votar la majoría son independentistes ???? Au, ves a pastar fang. O es que ets de VOX ??? O de CS o PP, que per mi son el mateix : franquistes.



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...