Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte d'Aliments a Roses

Alt Empordà  -  11/11/2019  -  13:57

En la present edició la majoria de supermercats de Roses i Santa Margarida participen en aquesta campanya que té per objectiu recollir aliments per a les persones i famílies en situació de pobresa econòmica




El Gran Recapte d’Aliments, que enguany es realitzarà els dies 22 i 23 de novembre, necessita voluntaris i voluntàries per a la recollida d’aliments als supermercats adherits a la campanya. Les vies per apuntar-se són a través de la web bancdelsalimentsgirona.org, enviant un e-mail a roses@caritasgirona.cat, o bé trucant al telèfon 972 15 35 86.

En la present edició la majoria de supermercats de Roses i Santa Margarida participen en aquesta campanya que té per objectiu recollir aliments per a les persones i famílies en situació de pobresa econòmica. Aquesta acció és de gran importància a la població, ja que durant aquests dos dies es recullen gran quantitat de productes, que després seran gestionats i repartits al Centre de Distribució d’Aliments de Roses.

Aquesta massiva participació d’establiments, comporta que sigui necessari també un important nombre de persones voluntàries per a les tasques de recollida i classificació que es realitzen en els supermercats. Per això, Càritas de Roses fa una crida a la ciutadania perquè, totes les persones interessades, col·laborin amb aquesta acció.

Les vies per apuntar-se són 3:

- a través de l’enllaç web https://gr.bancdelsalimentsgirona.org/ca/voluntariat/

- per e-mail: roses@caritasgirona.cat, indicant el nom i número de telèfon

- trucant al telèfon de Càritas Roses: 972 15 35 96

Un cop feta la inscripció, Càritas de Roses es posarà en contacte per confirmar assignació de dia, torn i supermercat a cada persona.

En la campanya d’enguany participen gairebé tots els supermercats de Roses i Santa Margarida, amb la col·laboració del Centre de Distribució d’Aliments de Roses, la Brigada Municipal i el Banc d’Aliments de Girona, i està coordinada per voluntaris i voluntàries de Càritas Roses.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...