Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Doble concert a l'auditori de l'Ateneu de Banyoles amb Laín Coubert i els banyolins Paraíso Plástico

Pla de l'Estany  -  07/11/2019  -  13:22

El concert tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre a les 21 h




Obriran la nit els barcelonins Laín Coubert amb la presentació del seu primer single Flores sin catalogar, una de les primeres composicions de la banda. Un grup que es caracteritza pel so fuzz a les guitarres i unes lletres senzilles i atractives, amb una d'aquelles tornades que no et pots treure del cap.

Laín Coubert presenta un directe amb una elevada dosis de realisme sonor, i amb unes lletres que ajuden a entendre l'essència mateixa de la banda, nostàlgia musical que apunta als 90 amb un so purament HiFi. Utilitzant un llenguatge directe i un inconformisme absolut en una època que la música es simplifica i que es consumeix de manera molt fugaç.

Seguidament, els banyolins Paraíso Plástico presentaran el seu primer disc Aquí no hay vida inteligente, títol que s'inspira en una ambigüitat metafòrica per criticar sense embuts l'estupidesa humana i la seva deriva cap a una civilització sense sentit comú.

Inconformistes i exigents, desenfrenats i contundents, el projecte liderat per Carles Sucarrats (Rooms, Praga, Fang, Tom Hagan) i Xavi Olmos (Joe Lamborghini i Atomic Bufalo) que aporta contundència, precisió i sensibilitat, i les guitarres i sintetitzadors de Jordi Ruíz (Exxasens, Nonimage, Lume!) que li donen una ambientació èpica. Tot plegat, amb la veu de Sergio Ledesma (instrumentista de Exxasens, cantant de Nonimage, escriptor, guionista i un llarg etcètera de professions). Més pop, més èpic i emotiu, era l'ingredient que li faltava a aquest còctel musical. A través de lletres on la realitat i la ficció conviuen en esperpèntica harmonia, la veu se situa en un epicentre d'aquest esclat musical i condueix a l'oient per camins i històries quotidianes, satíriques que no ens deixaran indiferents.

Les entrades, amb un preu de 6 € anticipada i 9 € taquilla, es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 14:45 h).


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...