Notícies més llegides




La Garrotxa


Olot

Olot espera 300 donants de sang per remuntar les reserves

La Garrotxa  -  06/11/2019  -  20:05

Divendres i dissabte hi ha una campanya a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa i dilluns al Casal Sant Roc i al Casal Bonavista




Avui hi ha sang a Catalunya per les necessitats dels 4 propers dies, quan en nivell òptim són 10 dies. Per això el Banc de Sang anima a tothom a donar sang a les campanyes ja programades com la d'Olot. A part, també s'han organitzat campanyes extraordinàries per intentar augmentar les donacions dels propers dies.

Aquest divendres es pot donar sang a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (de 16 a 21h). També serà a l'Hospital la donació de dissabte (de 10 a 13.30h i de 16 a 20.30h) mentre que dilluns els equips del Banc de Sang es trobaran al local de Bonavista i Sant Roc (en tots dos casos de les 18 a 21h).

Per ser donant només cal tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i presentar un bon estat de salut. No cal venir en dejú i és important dur un document oficial d'identitat.

A Catalunya, cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts. De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: - Ser major d'edat - Pesar 50 quilos o més - En cas de ser dona, no estar embarassada Per donar sang no cal estar en dejú.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...