Notícies més llegides




Política


Blanes

Els socialistes gironins situen la lluita contra el canvi climàtic com a prioritat

Política  -  05/11/2019  -  18:21

Lamuà prioritza l'arranjament del litoral gironí, la protecció de la biodiversitat i el desenvolupament dels camins de ronda i els camins naturals a comarques gironines


PSC a Blanes

PSC a Blanes



El cap de llista socialista pel Congrés, Marc Lamuà, ha estat aquest matí fent campanya a Blanes, on ha fet una passejada, ha visitat el mercat i ha esmorzat amb militants i simpatitzants socialistes al passeig marítim. Lamuà ha aprofitat la visita a Blanes per comprometre's amb l'arranjament del litoral gironí, els camins naturals i els camins de Ronda. "Farem un treball exhaustiu amb els camins de ronda per tirar-los endavant, ajudant a posar d'acord les diferents institucions per tal d'acabar tots els trams pendents a la Costa Brava".

Lamuà ha volgut refermar el compromís dels socialistes amb el medi ambient "durant el temps que hem governat hem posat en marxa el Pla d'Energia i Clima o hem ajudat en la protecció d'espècies en risc de la Costa Brava. En la conservació de la biodiversitat, com per exemple del corall vermell, hem trobat una gran aliada en la Ministra Rivera" també ha afegit que "serem els primers a vetllar per la defensa i la recuperació del litoral i evitar la construcció nova i la massificació a la Costa Brava".

El candidat socialista també ha destacat el lideratge espanyol a la Unió Europea en la lluita contra el canvi climàtic amb les lleis i plans fets els darrers mesos i ha volgut destacar que "una mostra d'aquest lideratge i de la bona sintonia amb els països iberoamericans i l'ONU serà la celebració de la COP25 dels propers 2 al 15 de desembre a Madrid després que Xile renunciés a la seva celebració".

Els socialistes volen donar respostes a l'emergència climàtica amb l'aposta per les renovables, que el 2030 el 75% de l'energia produïda al país sigui provinent de renovables i que augmenti fins al 100% el 2050. Els darrers mesos els socialistes han aprovat el Pla d'Energia i Clima, on es preveu la mobilització de 250.000 milions d'euros del 2020 al 2030 i on hi ha previst una creació neta d'ocupació de 240.000 a 360.000 llocs de treball durant aquest temps.

Algunes de les mesures d'àmbit estatal que ja han anunciat els socialistes en ecologisme són les d'impulsar un acord per a mobilitzar inversió pública i privada necessària per abordar la transició ecològica i incrementar l'ocupació de qualitat, una llei de canvi climàtic i transició energètica o l'impuls del vehicle elèctric amb energia neta per assolir el 2040 vehicles amb emissions zero.


Autor: Redacció


#blanes #psc


#blanes #psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...