Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Creu Roja llança una App per mobilitzar la societat en la lluita contra la vulnerabilitat

+ Notícies  -  05/11/2019  -  12:04

Aquesta eina suposa una forma de comunicació, directament, fàcil i flexible, amb el voluntariat de Creu Roja i amb la societat en general


App

App



En una societat en plena transformació digital són molts els beneficis que aporta la tecnologia per crear noves formes de comunicar-se, ràpides, directes, eficaces i transparents. Creu Roja és l'organització que mobilitza al volum més gran de voluntariat al nostre país i ha decidit fer un pas més per adaptar-se a aquesta revolució tecnològica i utilitzar la innovació i la tecnologia per ajudar les persones més vulnerables.

Milions de persones reben suport de Creu Roja anualment gràcies al compromís humanitari del voluntariat, que aporta el seu temps i els seus coneixements per ajudar als que més ho necessiten, sense esperar res a canvi.

Aquest compromís del voluntariat és vital per a les persones que reben l'ajuda de Creu Roja i permet respondre als desafiaments humanitaris del nostre temps a través de la solidaritat, el que fa necessari implicar moltes més persones perquè siguin solidàries i fer d'aquest món un lloc millor.

Creu Roja, en la seva aposta per la innovació i la utilització de la tecnologia a favor de les persones vulnerables, ha fet un pas més per fer voluntariat sigui cada vegada més fàcil, àgil i flexible amb el #VoluntariadoATuMedida

Gràcies a la utilització de tecnologies com la geolocalització i la gestió de la informació, Creu Roja ha posat en marxa una aplicació mòbil, l'app Creu Roja, que canviarà per sempre la manera de fer voluntariat amb l'#VoluntariadoATuMedida

Amb la nova aplicació mòbil de Creu Roja, ajudar ara és molt més fàcil perquè pots adaptar el voluntariat al teu temps i interessos i col·laborar en milers d'activitats que estan a prop teu, fins i tot des de casa.

"Aquesta nova eina suposa una forma de comunicació, directament, fàcil i flexible, amb tots els nostres voluntaris i voluntàries, i amb la societat en general. Donem resposta amb això al compliment dels compromisos adquirits en la IX Assemblea General de Creu Roja, per mobilitzar la societat en la lluita contra la vulnerabilitat i augmentar les nostres capacitats per a una intervenció eficaç", apunta Javier Senent, president de Creu Roja Espanyola.

Per a això, l'app incideix en:

Facilitar fórmules de participació flexibles, àgils i adaptades a la realitat social de les persones solidàries.

Comunicar internament i externament prioritats, activitats i resultats de l'organització.

Utilitzar la tecnologia en favor de la millora organitzativa, agilitzant i simplificant processos.

Mostrar obertament i amb claredat el nostre funcionament, activitat i resultats, comprometent-nos amb la transparència i rendició de comptes..

Entre altres funcionalitats, l'APP Creu Roja:

Ha de facilitar l'accés a les activitats, tant als voluntaris i voluntàries que ja formen part de l'Organització, com a qualsevol persona interessada en exercir la seva solidaritat amb Creu Roja.

Permetrà al voluntariat organitzar-se de manera més senzilla, mitjançant una àrea privada en la qual trobaran eines com el calendari, el cercador d'activitats i centres de Creu Roja, entre d'altres.

Oferirà a l'usuari informació personalitzada sobre la seva experiència en l'organització, projectes en què ha col·laborat, històric de cursos realitzats, informació d'hores d'acció voluntària desenvolupades, etc.
Per descarregar l'app tant per IPhone com per Android:

Sobre Creu Roja:
Creu Roja compta amb més de 1.800 persones voluntàries i més de 17 punts d'atenció a tot el territori gironí, que permeten atendre anualment a més de 69.000 persones a les comarques gironines, de les que més 58.000 són ateses des de programes socials. Amb el suport de més de 26.400 persones sòcies, empreses i col·laboradors.

En l'àmbit internacional, la Creu Roja ha estat present en 54 països amb un total de 294 projectes de Cooperació Internacional i Emergències en 2018, desplegant un total de 145 delegats amb diferents perfils, per ajudar a més de 6,4 milions de persones.


Autor: Redacció


#creuroja #app


#creuroja #app





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...