Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Salt celebra la segona edició de la Factoria Creativa

+ Notícies  -  04/11/2019  -  19:15

L'esdeveniment es durà a terme entre el divendres 8 i el dissabte del 9 de novembre




Salt serà la seu aquesta setmana de la segona edició de la Factoria Creativa, un esdeveniment que es va posar en marxa l'any passat amb l'objectiu de donar a conèixer l'activitat que es duu a terme a la Factoria Cultural Coma Cros. Les jornades se celebraran entre el divendres 8 i el dissabte 9 de novembre.

Durant dos dies, la Coma Cros organitzarà més de 20 activitats i tallers pràctics on hi col·laboraran les entitats amb seu a l'equipament o qui hi desenvolupen activitats. S'hi podran trobar, per exemple, des d'espectacles musicals, a tallers de cinema o circ, introduccions al món casteller o jornades creatives.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Salt, Núria Heras, valora molt positivament que la Factoria Creativa es consolidi amb una segona edició i convida tothom a participar en les jornades. "Hi ha activitats i tallers pràctics de tot tipus i per a totes les edats, un programa que permet donar a conèixer l'activitat que diàriament es pot gaudir a la Coma Cros i que demostren la bona salut social i cultural de Salt", explica Heras.

Activitats per a tots els públics
La Factoria Creativa obrirà les portes el divendres 8 de novembre, a dos quarts de deu del matí, amb una activitat creativa organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Viver d'Empreses. En total, hi ha programades fins a 23 activitats que finalitzaran el dissabte 9 de novembre a les vuit del vespre amb Contes Abans de Nadal, organitzat pel Safareig Teatre.
Totes les activitats es duran a terme a les instal·lacions de la Coma Cros o al seu entorn, com per exemple, la plaça 1 d'octubre.
Podeu consultar tot el programa de la segona edició de la Factoria Creativa a http://www.comacros.cat/la-factoria-creativa/


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...