Notícies més llegides




Tarragona


Santa Maria de Poblet

CaixaBank instal·la al Monestir de Poblet un "caixonet d'almoina digital" per realitzar donatius amb mòbil, targeta o 'wearable'

Tarragona  -  04/11/2019  -  18:47

Catalunya és el territori on més parròquies s'adhereixen al nou servei de CaixaBank per a institucions religioses




CaixaBank ha posat en marxa al Monestir de Santa Maria de Poblet un servei de "caixonet d'almoina digital" per realitzar donatius amb qualsevol mitjà de pagament digital, sigui un telèfon, una targeta contactless o fins i tot un rellotge smartwatch o qualsevol altre model de wearable compatible amb el pagament mòbil.

Es tracta d'un model especial de TPV contactless adaptat a les necessitats de la institució. Accepta donatius de la quantitat que desitgi l'usuari fins a un màxim de 20 euros, independentment de l'entitat de la qual sigui client i del tipus de targeta que tingui.

Per a Joaquim Macià, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, "Catalunya és el territori de l'Estat que ha posat en funcionament, d'inici, un major nombre de "caixonets d'almoina digitals", la qual cosa creiem que suposa tota una demostració de com l'arribada de les noves formes de pagament ja són habituals en el nostre dia a dia. A CaixaBank volem ajudar a les institucions religioses en el fet que avancin en la implantació de les noves tecnologies i puguin oferir més i millors serveis".

Macià ha acompanyat a Fra Octavi Vilà, Abat del Monestir Santa Maria de Poblet, a conèixer el funcionament del nou "caixonet d'almoina digital" ubicat al Centre de Visitants del monestir.

Doble desenvolupament tecnològic

El desenvolupament tecnològic realitzat per CaixaBank està pensat perquè la institució religiosa pugui triar el format que millor s'adapta a les seves necessitats.

D'una banda, poden instal·lar la possibilitat de rebre només els donatius mòbils. En aquest cas, es tracta d'un "caixonet d'almoina digital" que recull les aportacions que els usuaris envien a través dels seus dispositius, a qualsevol hora i en qualsevol lloc.

D'altra banda, les institucions poden disposar físicament a l'església d'un "caixonet d'almoina digital" amb TPV contactless, la qual cosa els permet recollir "in situ" aportacions realitzades amb targeta, mòbil o qualsevol altre mitjà de pagament digital.

També existeix la possibilitat de combinar totes dues opcions per poder oferir el "caixonet d'almoina digital" tant dins com fora del lloc de culte.

CaixaBank espera portar aquest servei a més d'un centenar d'institucions de tota Espanya al llarg del 2019. Per a contractar-ho, les institucions han de dirigir-se al seu centre de referència de CaixaBank.

CaixaBank, líder en pagament mòbil i en innovació tecnològica

CaixaBank és l'entitat líder en mitjans de pagament a Espanya, amb un parc de 17,24 milions de targetes emeses i unes quotes de mercat del 23,7% en facturació per compres i del 28% en facturació a través dels TPV en comerços.

Així mateix, és l'entitat financera líder en pagament digital, amb més d'un milió de clients de pagament mòbil i prop de 50 milions d'operacions durant l'últim any. Aquestes xifres situen a CaixaBank com a líder del sector del pagament mòbil a Espanya, amb una estimació de quota de mercat del 33,8%

Igualment, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus serveis digitals i la seva aposta per la transformació digital. El 2018, l'entitat ha estat reconeguda com a "Millor Banc Digital a Europa Occidental" per les publicacions especialitzades Euromoney i Global Finance. Així mateix, l'aplicació de banca mòbil ha rebut el reconeixement del Bank Administration Institute (BAI) i de la revista britànica The Banker, que l'ha triat com el millor projecte tecnològic 2018 en la categoria 'mobile'.



#monestirdepoblet


#monestirdepoblet #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...