Notícies més llegides



Política


Figueres

Lamuà adverteix: o un govern de Pedro Sánchez o un govern del PP amb l’extrema dreta

Política  -  04/11/2019  -  16:15

Els socialistes gironins demanen al PP i a C’s que aïllin de les institucions a l’extrema dreta com han fet els seus homòlegs europeus


Psc

Psc



El PSC de comarques gironines ha fet avui campanya a la ciutat de Figueres, on hi ha instal·lat una carpa informativa al barri Juncària Parc Bosc per parlar amb tots els veïns i veïnes. Diversos militants i simpatitzants i el tinent d’alcalde Pere Casellas han participat en la carpa.

Marc Lamuà ha explicat que “el pròxim 10N ens hi juguem molt. Continuar avançant o anar enrere. O Pedro Sánchez és president o ho serà Pablo Casado amb Abascal assegut al Consell de Ministres”. El candidat socialista ha retret al PP i C’s fer-li el joc a l’extrema dreta i compartir-hi institucions com a Andalusia o Madrid. “A Europa els homòlegs de PP i C’s, conservadors i liberals, ho tenen clar; han aïllat a l’extrema dreta. Aquí, PP i C’s, pacten amb els hereus del franquisme” ha dit Lamuà.

El candidat socialista ha volgut insistir a Figueres que “queda menys d’una setmana per votar. L’únic vot que garanteix al 100% un govern progressista és el vot al Partit Socialista”. Els socialistes gironins han explicat que si el 10 de novembre el partit socialista és el partit més votat, durà a terme propostes de caràcter social urgents com l’educació dels 0 a 3 anys gratuïta, la derogació dels aspectes més lesius de la reforma laboral, augmentar les prestacions sanitàries i eliminar els copagaments sanitaris o la reforma de la legislació penal per garantir la manca de consentiment sigui clau en la qualificació de delictes sexuals.


Autor: Redacció


#psc


#psc #girona #figueres #10n





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...