Notícies més llegides





Política


Caldes de Malavella

Marc Lamuà assegura 'que l'únic vot que garantirà un govern progressista és el vot al PSC'

Política  -  02/11/2019  -  18:24

El candidat socialista al Congrés per Girona reitera el compromís de la formació amb "l'ordre, el progrés i les polítiques socials"


Marc Lamuà

Marc Lamuà



Un centenar de persones han assistit aquest matí a un esmorzar que ha comptat amb l'assistència del secretari general del PSC Miquel Iceta, Marc Lamuà (candidat al Congrés per Girona) i Ferran Camas (Senat). L'acte, celebrat a Caldes de Malavella, ha servit per conèixer les impressions de Marc Lamuà a poc més d'una setmana de les eleccions generals.

Un dels missatges que més s'ha repetit al llarg de la jornada ha estat la idea que "l'única opció de vot real i realista per evitar un govern de dretes i fer contrapunt als partits independentistes és el PSC". En aquest sentit, Lamuà ha reivindicat el compromís del seu partit amb les polítiques socials, i també amb l'ordre i el progrés. "La nostra veu és l'única sensata per superar aquesta situació. Nosaltres venim a construir", ha afegit el candidat al Congrés per Girona.

De fet, durant l'esmorzar, Lamuà ha recordat que el partit socialista sempre ha complert amb les seves promeses posant com a exemple la pujada del salari mínim i la revalorització de les pensions. "A Catalunya ens cal un govern progressista a Madrid, i l'única opció és votant el PSC", ha insistit Lamuà.

Per la seva part, el secretari general del PSC, Miquel Iceta ha aprofitat per enviar un missatge a tots aquells que dubten de la catalanitat del partit. "Un catalanista mai enfonsaria el seu país, un catalanista mai no deixaran que cremés la capital, un catalanista mai no donaria suport als que llencen àcid o tiren pedres", ha assenyalat Iceta.

A més, el líder socialista a Catalunya també ha lamentat l'actitud d'Unidos Podemos. "Els d'Iglesias són els que s'han negat quatre vegades a fer president a un socialista, i encara és hora que diguin que no ho tornaran a fer", ha conclòs Iceta.


Autor: Redacció


#caldes #psc #10n


#caldes #psc #10n






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...