Notícies més llegides




+ Notícies


Vic

Els vins i licors de Wine Palace arriben a Vic

+ Notícies  -  31/10/2019  -  18:29

La cadena empordanesa ha inaugurat avui un nou establiment, ubicat al polígon Sot dels Pradals, que es converteix en el primer local que la companyia obre a Osona


Wine Palace Vic

Wine Palace Vic



La família Wine Palace continua creixent. Avui, la cadena empordanesa ha inaugurat el seu primer establiment a Osona, concretament al polígon industrial Sot dels Pradals, a Vic, on hi estarà representat per un local d'uns 300 metres quadrats que donarà feina a dues persones. Segons explica la sommelier i supervisora de botigues de la firma, Anna Vicens, la botiga oferirà "els productes habituals de la resta de Wine Palace del territori català", tot i que l'oferta es veurà complementada amb "productes de la zona", sobretot de la indústria càrnia.

Per a Vicens, l'arribada de la companyia alt-empordanesa a terres osonenques respon a la voluntat d'expansió de l'empresa. "Fins ara no teníem cap establiment en aquesta comarca i hi volíem estar presents, considerem que es tracta d'un mercat potencial", subratlla la responsable.

Amb el local de Vic, Wine Palace ja compta amb un total de 8 botigues a la demarcació de Barcelona: Barcelona ciutat (3), Sant Cugat del Vallès, Santa Susanna, Granollers, Terrassa i la capital d'Osona. Tot i així, allà on continua tenint més presència és a les comarques gironines, amb un total de 18 espais: Lloret de Mar (4), Roses (3), Platja d'Aro (2), Girona, Els Límits, Empuriabrava, Figueres, l'Escala, Llívia, Hostalets de Llers, Sant Feliu de Guíxols i la Jonquera. A la província de Girona, d'altra banda, la firma hi és present amb dos locals a Salou.

Propera obertura

El flamant establiment vigatà, que arriba per suplir el tancament del local de Lleida, no serà l'última inauguració de Wine Palace aquest 2019. Així, Vicens assenyala que a mitjan novembre s'obrirà una botiga a Sant Pere de Ribes, municipi de la comarca del Garraf, un local que ha de servir per cobrir la xarxa de municipis turístics com Sitges o Vilanova i la Geltrú.


Autor: Redacció


#vins #winepalace #vic


#vins #winepalace #vic





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...