Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Creu Roja distribueix més de 393 tones d'aliments

+ Notícies  -  23/10/2019  -  15:59

Aquest Programa està cofinançat en un 85% pel Fons d'Ajuda Europea per a les Persones més Desafavorides (FEAD) i en un 15% pel pressupost nacional




Creu Roja distribuirà durant el pròxim mes, 393.668,36 de quilos i litres d'aliments entre persones vulnerables dins de la segona fase del Programa 2019 d'Ajuda Alimentària. Aquest Programa, cofinançat en un 85% pel Fons d'Ajuda Europea per a les Persones més Desafavorides (FEAD) i en un 15% pel pressupost nacional, inclou la distribució total d'1.180.000 quilos d'aliments.

La distribució dels aliments la duen a terme Creu Roja i la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), un 50% cada organització. Des dels centres d'emmagatzematge de les dues organitzacions es distribuirà a 28 organitzacions associades de repartiment, que els faran arribar a les persones més desfavorides, de manera que aquestes puguin preparar fàcilment un menjar complet per a una persona o per a una família amb diversos membres, inclosos nadons.

En aquesta segona fase del Programa d'Ajuda Alimentària, Creu Roja treballarà amb 28 entitats participants i, en total, Creu Roja repartirà aliments a més de 8.500 persones.

Els aliments són de caràcter bàsic, poc peribles, de fàcil transport i emmagatzematge. A la "cistella d'aliments" d'aquest any s'han fet actualitzacions i s'han incorporat algunes novetats. Els aliments que es lliuraran són: cigrons cuits, pasta alimentària espagueti, macedònia de verdures en conserva, pera i macedònia de fruites en conserva, tonyina i sardines en conserves, conserva de porc (magre), batuts de xocolata, arròs blanc, llet UHT, tomàquet fregit, galetes, potets infantils de fruita i de pollastre, i oli d'oliva.

Es tracta d'aliments especialment nutritius, que contribuiran a satisfer les necessitats de persones adultes i, de manera especial, dels menors. Aquesta cistella ha estat elaborada amb la col·laboració de la Federació de Bancs d'Aliments, Creu Roja i d'experts en nutrició dels ministeris.


Autor: Redacció


#creuroja


#creuroja





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...